Andrei Vlad, noua mină de aur a lui Becali

Ultima actualizare:

    Andrei Vlad speră să joace mai mult la FCSB
Andrei Vlad speră să joace mai mult la FCSB

Patronul de la FCSB a refuzat o ofertă de 10 milione de euro pentru portarul de 18 ani.

Schimbarea majoră de strategie de la FCSB din ultimul an pare să dea roade. Cel puțin la nivel declarativ, puștii aduși la echipă de Gigi Becali încep să atragă atenția tot mai multor cluburi europene, care, potrivit patronului vicecampioanei, au și făcut deja oferte pentru ei. Cel mai ercent exemplu, portarul de 18 ani, Andrei Vlad, pe care echipa lui Dică ar fi avut putut să-l piardă în schimbul a 10 milioane de euro. Becali susține că oferta nu l-a satisfăcut, așa că a refuzat!

100 de milioane de euro, 50 de milioane de euro, 30 de milioane de euro. Sunt sumele pe care patronul de a FCSB speră să le încaseze pe trei dintre ”perlele” sale: Florinel Coman, Dragoș Nedelcu și Dennis Man, jucătorii de 19 și 20 de ani pe care mizează în viitor. Pe lista ”minelor de aur” a patronului vicecampioanei a intrat recent și puștiul Andrei Vlad.

Rezerva lui Nță în prima parte a sezonului, golkeaperul are șanse mari să joace mai mult, iar omul cu banii din Pipera spune că și așa, fără prea multe partide bifate,  Vlad a stârnit interesul unui club care ar fi plătit în jur de 10 milioane de euro să-l transfere. Tranzacția ar fi fost și mai intereseantă, cu cât doritorii ar fi fost gata să pună pe masă 50.000 de euro pentru fiecare meci jucat de portar la FCSB, în încercarea de a-i forța pe aceștia să-l utilizeze mai des.


    Gigi Becali a anunţat ce dotări va avea baza de la Bercenifoto: Click!
Gigi Becali a anunţat ce dotări va avea baza de la Bercenifoto: Click!

” Eu am avut pentru Vlad o ofertă de 10 milioane… Îmi dau un milion acum şi încă nouă dacă vor să-l ia. Dar cu condiţia că mai îmi dau încă 50.000 de euro pentru fiecare joc pe care-l joacă titular. Eram obligat să-l bag titular şi îmi dădeau încă 50.000 de meci. Juca zece meciuri şi mai luam 500.000. Şi ei dacă voiau, în termen de doi ani, să dea încă nouă milioane, îl luau”, a explicat Gigi Becali, apoi a continuat, precizând de ce a refuzat: ” Eu am zis: <nu, domne, cum să fac aşa ceva. În primul rând, ce fac? Oblig antrenorul să joace cu Vlad?> Ei cică nu: <domne, noi nu te obligăm să-l bagi. Noi îţi dăm 50.000.> . Cu alte cuvinte te obliga cu 50.000 la fiecare meci. Sunt fel de fel de manevre, de chestiuni…”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net