Andone, salt spre liga a doua după o nouă umilinţă, la Getafe

16-17-sport-andone-h_53125323.jpg

Opt jucători români sunt cu bagajele făcute şi îşi vor căuta echipe la vară după un sezon catastrofal prin campionatele tari ale continentului
Foto: Click!

Deportivo a pierdut cu 3-0 la Getafe şi echipa românului nu pare să aibă soluţii pentru salvare

Galicienii tot mai speră să rămână în Primera, dar doar pentru că Levante, prima echipă de deasupra liniei, stă încă aproape, accesibilă ca puncte. Despre forma lui Deportivo La Coruna nu avem ce să vorbim, fiecare meci fiind o mostră de chin şi jale. Aşa s-a întâmplat şi la Getafe, miercuri seara, când Florin Andone şi ai lui au pierdut fără drept de apel, deşi credeau că se vor întoarce cu puncte. Românul a fost doar rezervă şi a intrat pe teren în minutul 63, când scorul era deja 2-0 pentru gazde. Internaţionalul nostru nu s-a remarcat cu nimic, ba dimpotrivă, zbaterea lui binecunoscută semănând acum cu o tortură fără sfârşit. Urmează sâmbătă un meci cu Eibar, pe El Riazor, şi trupa lui Seedorf n-are decât să încerce, atâta timp cât mai sunt şanse. Cât despre Andone, el trebuie să scape vara viitoare din această capcană.

Loading...
 
 

Citește și

  • Răzvan Lucescu

    Răzvan Lucescu se îndepărtează de titlul din Grecia din cauza fanilor, care vor aduce o penalizare drastică pentru PAOK, dar în CUpa Greciei continuă cursa spre trofeu.

  • Neymar a speriat pe toată lumea în meciul cu Marseille, când s-a accidentat la glezna stângă şi a părăsit terenul pe braţe. Nimeni nu ştie însă exact gravitatea accidentării şi numărul meciurilor pe care le va rata, dar englezii au găsit un fir interesant.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1