Anamaria Prodan, în colaps financiar! Vedeta e distrusă: «M-au ruinat!»

CLIIMA20120713_0010_1.jpg

Anamaria plânge de remuşcare

Anamaria Prodan, managerul „U" Cluj, se dă de ceasul morţii de când a fost informată că a rămas fără bani la club. Responsabili pentru supărarea vedetei sunt cei de la Agenţia Naţională de Administrare a Finanţelor (ANAF).

ANAF a înştiinţat-o pe Anamaria, managerul clubului de fotbal „U" Cluj, că s-a pus poprire pe banii pe care echipa trebuia să îi încaseze din drepturile de televizare.

Aşadar, Anamaria Prodan nu se va putea folosi de aproximativ două milioane de euro, sumă cu care urma să pună clubul pe picioare. "M-au ruinat! Mi-au pus poprire pe banii de la Liga, mi-au luat peste doua milioane de euro, sunt sub sechestru! De parca noi am fi singurul club cu probleme!", a spus Anamaria Prodan, la Sport.ro.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan a promis ca nu se va retrage, ba mai mult va lupta ca echipa ei sa termine printre primele 10 locuri ale clasamentului Ligii 1.

"Sunt o dementa! Dar o sa lupt pana in ultima clipa, singura impotriva tuturor! Si-am sa demonstrez ca o sa termin in primele zece si apoi am sa rad de toti!", a mai adaugat Anamaria Prodan.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1