Americanii au înebunit cu fotbalul. Preşedintele Obama s-a uitat la meci în Air Force One

bressyxcmaat0ul.jpg_large.jpg

Barack Obama şi-a felicitat public jucătorii şi pe antrenorul neamţ, Jurgen Klinsmann
Barack Obama şi-a felicitat public jucătorii şi pe antrenorul neamţ, Jurgen Klinsmann

SUA a produs supriza la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, unde s-a calificat în optimile de finală în detrimentul Portugaliei şi Ghanei. Acest lucru i-a entuziasmat pe yankei, preocupaţi până acum mai mult de baschet, hochei, baseball sau fotbal american.

La acest turneu final, americanii au cumpărat cele mai multe bilete după brazilieni şi toată lumea din New York până la Los Angeles crede că poate câştiga Cupa Mondială. Visul american n-are limite, însuşi preşedintele Barack Obama impulsionându-i pe fani de la spate. Acesta se uită la meciurile de la Mondial şi între vizitele oficiale şi n-a putut sta departe nici în avionul care trebuia să-l ducă pentru un discurs în Mineapolis. Obama s-a uitat împreună cu staff-ul său la SUA - Germania, 0-1, chiar în aeronava prezidenţială, numită Air Force One. Preşedintele şi-a început apoi speech-ul din Mineapolis cu laude la adresa jucătorilor săi. "Am fost într-o grupă a morţii, dar ne-am calificat mai departe. Băieţii noştri merită toate felicitările şi tot suportul nostru. Sunt mândru de ei", a spus cel mai puternic om de pe planetă. SUA va juca în optimi cu Belgia, marţi, pe 1 iulie, la Fortaleza.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1