"Am ars pentru Dinamo, n-am vândut şaorma"

Ultima actualizare:

    Giani Kiriţă a vorbit, în  studioul Adevărul Live,  despre cum ar trebui  să se schimbe lucrurile  la DinamoFoto: Eduard Enea
Giani Kiriţă a vorbit, în studioul Adevărul Live, despre cum ar trebui să se schimbe lucrurile la DinamoFoto: Eduard Enea

Când are ceva de spuns, spune, indiferent de consecinţe. Giani Kiriţă, care astăzi împlineşte 38 de ani, şi-a spus oful în studioul Adevărul Live. Fostul căpitan al lui Dinamo a dat de pâmânt cu actualii jucători ai celor din Şoseaua Ştefan cel Mare şi a dezvăluit lucruri neştiute din cariera şi viaţa lui.

Kiriţă despre:

  • Situaţia de la Dinamo: “Cei de acum n-au cum să se supere pe mine când îi critic, pentru că nu o face unul care a vândut şaorma, ci unul care a ars pentru Dinamo, care a dat totul pe teren. Dacă are cineva ceva să-mi reproşeze, mă duc la vestiar după el şi-l scot de urechi afară. Jucătorii nu au valoare, dar măcar să nu aibe nesimţirea să nu ştie că poartă tricoul lui Dinamo. Nu vin la Dinamo pentru că nu vreau să mă fac de râs. Nu cred în proiectul lui Dinamo”.
  • Telefonul surpriză: “M-a sunat N.Doye să mă felicite pentru ce am spus după înfrângerea din Ungaria. Chiar nu mă aşteptam, pentru că n-am vorbit în viaţa mea cu el, dar el ca şi mine, e un dinamovist adevărat”.
  • “Curăţenia de vară”: “Trei sferturi dintre jucătorii lui Dinamo să se ducă la vară unde au treabă şi să ne lase. Unii nu au valoare nici să joace în liga a doua”.
  • Cariera de antrenor: “Voi fi un antrenor suspendat des, pentru că sunt o fire vulcanică. Sper că tot contractul meu să nu se ducă pe amenzi”.
  • Varianta aducerii unui psiholog la Dinamo: “Ce să facă un psiholog? Ne-a adus şi nouă unul şi râdeam de leşinam. Te punea să desenezi un copac şi îl desenam fără frunze. Întreba de ce, îi ziceam că e iarnă, d-aia…Era distracţie mare, dar nu are ce să te înveţe cineva care n-a jucat fotbal”.
  • Sporturi preferate: “Tenisul îmi place mult, joc şi chiar am câştigat un turneu la amatori. Am început ca fetiţele, cu badmintonul, apoi am trecut la tenis şi m-a prins. Fac totul nativ, pentru că n-am luat nicio lecţie de tenis”.
  • Proiectele din televiziune: “Sunt deschis la provocări şi de asta am acceptat să merg la «Dansez pentru tine». Era efort fizic, zece ore de dans pe zi. Când am ajuns acolo, m-a luat salvarea, am zis că nu se poate, renunţ! Am făcut totuşi faţă pentru că nu mă dau bătut. Acum dansez vals în club, tango. Sunt fan Mafia şi DMX, dar mă pricep la orice”.

«Câinii» se tem de fani în meciul cu Botoşani

Bilinski va fi  din nou titular  la Dinamo
Bilinski va fi din nou titular la Dinamo

Dinamo joacă vineri, 3 aprilie, pe teren propriu, de la 20.30, un meci foarte important, împotriva lui FC Botoşani. Important pentru că se anunţă haos la echipa care se întoarce în Ştefan cel Mare după trei înfrângeri umilitoare cu Chiajna, Braşov şi Debrecen, în care au luat 10 goluri şi nu au marcat niciunul. “Dacă vom câştiga, lucrurile vor intra pe un făgaş normal, dar dacă lucrurile vor merge aşa cum ne dorim, fiţi convinşi că atmosfera va fi mai bună. Când pierzi la scor e foarte greu. Ceea ce am văzut zilele astea la ei e un lucru îmbucurător. Fiecare ştie că trebuie să fie mai atent”, a declarat Flavius Stoican.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net