Alvaro Morata (Juventus) a avut trei goluri refuzate în meciul cu Barcelona!

morata-alvaro-gettyimages-1282738134.jpg

Alvaro Morata a fost cel mai periculos jucător al lui Juventus în meciul cu Barcelona
Alvaro Morata a fost cel mai periculos jucător al lui Juventus în meciul cu Barcelona
Foto: Guliver / GettyImages

Situație inedită la meciul Juventus - Barcelona (0-2), disputat miercuri seara, în faza grupelor Ligii Campionilor la fotbal. Component al campioanei Italiei, Alvaro Morata a trimis de trei ori mingea în poarta catalanilor, însă golurile sale n-au fost validate pe motiv de ofsaid.

Prima fază la care ibericul a înscris s-a petrecut în minutul 15. Morata a fost deschis în adâncime și l-a învins pe Neto din a doua încercare. El a fost semnalizat în ofsaid, iar VAR-ul a confirmat. După un sfert de oră, Morata a înscris dintr-un voleu, la o centrare a lui Cuadrado, însă povestea s-a repetat. În sfârșit, în minutul 55, jucătorul lui Juventus a trimis din nou în poartă, iar de data aceasta n-a mai fost semnalizat în ofsaid. La consularea VAR, însă, s-a observat că avea un picior dincolo de linie... Astfel că nici acest gol n-a fost validat. Iar Juventus a rămas fără șut pe poartă în meciul cu FC Barcelona. 
În afara celor 3 goluri neacordate în această partidă, Alvaro Morata mai are alte 8 (opt!) în 2020. Și toate din cauză că s-a aflat în ofsaid în momentul în care a expediat mingea în poartă. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1