Alvarez, 735 € pentru fiecare minut jucat!

CLIIMA20121120_0066_1.jpg

Minute jucate de Alvarez
Citeste tot despre: 

Dacă s-ar da un premiu pentru cel mai neinspirat transfer al verii, acesta i-ar reveni clubului Dinamo. Adus cu surle şi trâmbiţe, hondurianul Edgar Alvarez aproape că nu a jucat deloc din cauza accidentărilor repetate. Despărţirea pare iminentă.

Anunţat ca „cel mai rapid fotbalist din Serie A", cu şapte sezoane în Italia şi cu echipe ca Roma şi Palermo în CV, trebuia să facă furori în tricoul alb-roşu. Totuşi, s-a „rupt" la debut, într-un meci cu Chiajna, unde a bifat doar 19 minute. De atunci a urmat un tratament în străinătate, a revenit după mai mult timp, iar la antrenamente a provocat scandal.

A jucat sporadic pentru Dinamo şi acum se află din nou în refacere, „Sensei" Niculae fiind cel care-l supraveghează. Totuşi, Alvarez a avut grijă să nu aibă probleme cu banii. În momentul semnării contractului a luat o primă consistentă, apropiaţii clubului anunţând suma de 200.000 de euro, iar salariul este de 15.000 de euro, cel mai mare din lot.

În total, hondurianul a încasat 245.000 de euro de la club, pentru că el era plătit la zi faţă de ceilalţi, iar prezenţa lui pe teren pentru prima echipă a fost de 333 de minute, socotind toate competiţiile: Liga I, Cupa României.

În cupele europene nu a bifat nici un minut. Un calcul simplu arată că la fiecare 60 de secunde petrecute pe gazon într-un meci oficial, mijlocaşul a primit peste 735 de euro! În plus, nu a marcat nici un gol, iar la iarnă se va produce despărţirea, mai ales că a fost adus de fostul antrenor, Dario Bonetti.


Loading...