Altă logodnă falsă pentru Cristiano Ronaldo?

Ultima actualizare:

    Georgina si Ronaldo FOTO: Instagram
Georgina si Ronaldo FOTO: Instagram

Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina, au dat un nou motiv de speculații celor care așteaptă nunta lor. Câteva fotografii postate luni pe Instagram de perechea fotbalistului lui Juventus au aprins iar flacăra imaginației.

Plin de romantism, Ronaldo a dansat cu iubita lui, îmbrăcată într-o rochie superbă de culoare roșie, pe un covor din petale de trandafir. Apoi, într-o altă fotografie, Georgina a arătat tuturor un superb inel cu safir, despre care fanii au început să spere că ar fi de logodnă. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, din seara cu dansul, iubita fotbalistului a postat o poza cu ei doi și cu un mare ”YES”, alăturat unei inimi, ceea ce, teoretic, ar însemna că a acceptat o cerere în căsătorie. Singura problemă a celor care fac scenarii este aceea că niciodată ”Da”-ul și inelul nu apar în aceeași postare.

Georgina a arătat lumii întregi inelul cu safir primit
Georgina a arătat lumii întregi inelul cu safir primit

De-a lungul relației lor lungi de aproape trei ani, s-a crezut în mai multe rânduri că Ronaldo și-a cerut iubita de soție. De fapt, cam de fiecare dată când aceasta postează o fotografie cu un inel, primul gând este că acela este cel de logodnă. În ciuda speculațiilor, niciodată cei doi nu au făcut un anunț oficial, chiar dacă au acasă patru copii, dintre care unul conceput de ei, iar ceilalți trei născuți de mame surogat. La cum îl cunoaștem pe Cristiano Ronaldo, e de așteptat ca nunta să fie un fel de evenimentul secolului, așa că vom afla cu siguranță când se va oficializa această relație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net