Allardyce, coşmarul românilor din Anglia

Ultima actualizare:

    Costel Pantilimon este una dintre variantele pentru postul de titular al naţionalei României pentru Euro 2016
Costel Pantilimon este una dintre variantele pentru postul de titular al naţionalei României pentru Euro 2016

Costel Pantilimon era românul cu care ne mândream cel mai mult în Marea Britanie, portarul fiind om de bază la o echipă din Premier League. Acesta părea fixat între buturile „Pisicilor negre”, unde a jucat non-stop din noiembrie 2014, doar că sâmbătă am avut o surpriză neplăcută.

Cu toţii am deschis televizoarele de Boxing Day pentru a vedea singurul campionat în care s-a jucat în a doua zi de Crăciun. Nici nu ne gândeam că pe Etihad, din Manchester, Sunderland s-ar putea apăra cu altcineva decât cu Pantilimon. Sam Allardyce, antrenorul locului 19, a efectuat însă şase schimbări în primul 11, iar fostul timişorean a fost victima uneia dintre ele. Astfel, „Gulliver” n-a avut ocazia să joace împotriva lui City, echipa care l-a adus în Anglia în 2011, Mannone luându-i locul. N-a fost de bun augur, pentru că Sunderland a încasat o căruţă de goluri şi a pierdut cu 4-1. Antrenorul n-a dat explicaţii prea multe pentru această schimbare, dar nici n-avea prea multe, Pantilimon fiind al doilea portar ca mingi apărate în Premier League, 71. „E o perioadă dificilă, jucăm din trei în trei zile şi avem şi unii jucători accidentaţi. Rezultatele nu sunt cele pe care ni le dorim. Avem nevoie să jucăm mult mai bine dacă vrem să ne salvăm”, a spus Allardyce după meci.


    Allardyce
Allardyce

Nu ne-ar mira însă dacă ar fi vorba doar de o antipatie personală din partea celui poreclit „Cap mare”. Asta pentru că Răzvan Raţ e eşuat în aventura sa englezească din sezonul 2013-2014 tot sub comanda lui Allardyce, care a refuzat să-l mai folosească la West Ham United, forţându-i plecarea la Rayo Vallecano.

Gardoş revine abia în martie 2016

Allardyce
Allardyce

Florin Gardoş, celălalt jucător român de la care aşteptăm lucruri mari în Premier League, mai are de aşteptat până să revină în lotul lui Southampton. Fundaşul e încă în convalescenţă după ruptura de ligamente încrucişate suferită în iulie şi data de întoarcere e abia 5 martie 2016. Gardoş a ratat deja 37 de meciuri ale „Sfinţilor” în toate competiţiile şi a adunat doar până acum un total de 226 de zile de absenţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net