Alibec, desfiinţat de Gigi Becali

Ultima actualizare:

    Alibec a ratat  de la 11 metri,  trăgând pe lângă  poartă
Alibec a ratat de la 11 metri, trăgând pe lângă poartă

Gigi Becali nu a mai rezistat după prestaţia slabă a echipei sale şi a tunat la adresa subalternilor săi. Nu au fost iertaţi nici jucătorii, nici cei din staff, iar omul de afaceri chiar a ameninţat că se va retrage din fotbal.

Ceea ce părea doar un antrenament cu public s-a transformat într-un coşmar pentru stelişti. Cei de la ASA au condus pe tabelă, deşi steliştii au avut ei această şansă, însă Denis Alibec a executat jenant un penalty. „Bizonul” a egalat pentru trupa din Ghencea, dar Becali nu a putut fi temperat. „Messi şi Ronaldo când bat 11 metri, rup plasa. Nu sunt atât de şmecheri să stea să vadă cum se aruncă portarul. Ce e aia să stau pe loc, să aştepte să plece goalkeeperul?”, a spus machidonul.

simeon stalpnicul png

„Bate, bă, bine. Dă tare, dacă suntem în criză, bate cum trebuie ca să câştigăm. Ce te mai uiţi la iarbă după aia?! Nu se poate apăra dacă baţi tare”, a răbufnit patronul la adresa lui Alibec, noul star al Stelei rezistând doar cinci meciuri fără a fi criticat. Atacantul a fost monitorizat de reprezentanţii unui club din Anglia, dar Becali a explicat că a fost prea ruşinat pentru a trata cu aceştia.

El a vorbit şi despre viciul lui Reghe şi al lui Meme Stoica: „Nu am ce să-i reproşez lui Reghe, dar dacă ne facem un obicei din a bea votcă, nu e indisciplină? Iar, Meme dacă s-a îmbătat, nu e în regulă. Spui de brânză, faci şi mişto. De ce nu recunoşti? Profită că ţin la ei şi nu-i pot da afară. Sunt mai multe acte de indisciplină, nu am luat măsuri, dar voi face curăţenie”. Omul de afaceri a anunţat că dacă Steaua nu va câştiga titlul sau va ocupa locul secund, va renunţa la echipă. „Aştept să văd dacă e locul unu sau doi, dacă nu, vă promit că mă dau afară, vând tot”, a anunţat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net