Alex Păun, despre perioada în care a avut coronavirus: ”10 zile nu am avut gust sau miros”

Ultima actualizare:

    Alex Păun a fost primul jucător din play-off infectat cu coronavirusFOTO: Sportpictures.eu
Alex Păun a fost primul jucător din play-off infectat cu coronavirusFOTO: Sportpictures.eu

Alex Păun a revenit pe teren în victoria CFR-ului, 2-1 la Clinceni, cu Academica. Mijlocașul ardelenilor a jucat trei minute, acesta fiind primul meci disputat după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus acum mai bine de o lună. El a povestit apoi coșmarul prin care a trecut.

”Mă bucur că am revenit pe teren după o pauză îndelungată şi în al doilea rând că am reuşit să câştigăm. Săptămâna aceasta, miecuri a venit al doilea test negativ. Marţi îl făcusem pe precedentul şi am revenit la antrenamente miercuri. A fost o perioadă foarte grea din prima zi când am aflat că sunt infectat cu noul coronavirus. Vă daţi seama, toată lumea a fost supărată, în special familia mea. Am stat în spital 10 zile, după care am stat în izolare acasă încă 11 zile. A fost o perioadă grea, dar mă bucur că a trecut şi acum sunt sănătos şi pot să îmi ajut echipa cât pot. Am avut simptome în noaptea aceea, vineri înainte de meciul cu FCSB. Am avut febră, am avut frisoane, mă durea foarte tare capul, după care 10 zile nu am avut gust şi miros” a spus Păun după meci.

Antrenorul Dan Petrescu a mărturisit că l-a introdus pe teren doar pentru a-I crește moralul: ”Are doar două-trei zile cu echipa. L-am introdus doar pentru moral”, a declarat ”Bursucul”, care nu a fost deloc mulțumit de prestația echipei la Clinceni. ”A fost un meci foarte greu, cum mă aşteptam. Ne-au suprins puţin cu agresivitatea lor cei de la Clinceni. Per total nu sunt mulţumit de joc, dar sunt mulţumit de rezultat. S-a văzut că ritmul nu a fost cum voiam eu. Am nevoie de jucători”, a mai spus Petrescu la Digi Sport.

Iar unul dintre acești jucători ar putea fi, conform gsp.ro, Denis Alibec, vedeta Astrei. După cum informează sursa citată, ardelenii sunt dispuși să ofere un milion de euro pentru serviciile internaționalului român, dar patronul Ioan Niculaie încă se codește. Pe adresa fotbalistului ar mai fi sosit oferte de la formațiile turce Gaziantep (antrenată de Șumudică) și de la Samsunspor (din liga secundă).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net