Administratorul judiciar al Rapidului a aflat de pe Internet cine e Ionel Ganea

ganea.jpg

ganea, rapid
Ionel Ganea a pierdut două meciuri de la instalarea pe banca Rapidului
Foto: Răzvan Păsărică

Insolvenţa naşte situaţii hazlii în fotbalul românesc. De pildă, administratorul judiciar al Rapidului, Cristina Andronache, recunoaşte că nu avea nici o treabă cu fotbalul în momentul în care a fost desemnată să se ocupe de reorganizarea clubului.

Într-un interviu pentru Digisport, ea a explicat că, înainte de a-l numi în funcţia de antrenor pe internaţionalul român Ionel Ganea, habar n-avea cine e acesta. “Am fost cea care l-a susţinut, dar desemnarea antrenorului a fost făcută pe baza unei selecţii... L-am ales pe Ganea pentru că a avut un atu, pentru că a mai trecut printr-o perioadă de insolvenţă la Universitatea Cluj, înţelegea şi insolvenţa şi repercusiunile asupra echipei şi asupra activităţii normale, astfel că a fost un atu”, a declarat Andronache la Digisport.

Ea a mai recunoscut că nu auzise de Ganea, dar nici de actualul preşedinte, Nicolae Manea: „L-am susţinut fără să-l cunosc dinainte, m-am uitat pe internet să văd cum arată, neavând preocupari sportive în general. Slavă cerului că există Internet!”, a încheiat Cristina Andronache.

cristina-andronache.jpg

cristina andronache, rapid
Cristina Andronache

Dincolo de aceste momente hazlii, la Rapid nu e deloc linişte. Aceasta deoarece administratorul judiciar susţine că omul de afaceri Valerii Moraru nu e, de fapt, investitor, ci doar creditor la Rapid, aşa cum şi Click! a scris în repetate rânduri.

„Nu a virat niciun ban până acum. De asemenea, a promis că va aduce 1,5 milioane de euro drept contract de publicitate, dar n-a spus că suma va veni în decurs de cinci ani”, a declarat Cristina Andronache.

În replică, Valerii Moraru acuză administratorul judiciar că a refuzat semnarea contractelor de publicitate aduse în ultima lună.

 

Loading...

Citește și

  • Prin venirea portarului de 34 de ani, giuleştenii formează cea mai bătrână echipă din Liga I

    Un club în insolvenţă transferă de obicei jucători tineri, pe care să-i vândă apoi pe bani buni, cu care să rebalanseze deficitul din cont. La Rapid, lucrurile merg însă în direcţia greşită.

  • rapid, steaua, liga I

    Valerii Moraru s-a prezentat oficial ca patron al Rapidului cu doar câteva ore înainte de meciul anului pentru orice fan vişiniu: cel cu Steaua. Din punct de vedere al rezultatului a început prost, sub ochii săi şi ai familiei aduse pe Giuleşti, Rapid fiind umilită de Steaua cu 3-1. Meciul greu pentru basarabean abia acum începe însă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1