Adidas a lansat ghetele cu care îşi va încălţa vedetele la Mondialul care începe luna viitoare. Vezi ce particulariţăţi prezintă fiecare!

Ultima actualizare:

    Adidas
Adidas

Cu doar o lună înainte de startul Campionatului Mondial din Brazilia, Adidas a lansat "Pachetul de Bătaie" (‘Battle Pack'), colecţia oficială de ghete de joc menită să aducă o pată de culoare în plus în acest turneu.

Pachetul de ghete Adidas reprezintă ultima generaţie a celor cinci game de încălţări oficiale existente până acum, adizero f50, predator, nitrocharge, 11pro şi adizero f50 Messi, fiecare cu modelul său distinctiv în alb şi negru. Aceste ghete vor fi purtate în timpul turneului de către toţi jucătorii care promovează imaginea Adidas, inclusiv Messi, Oscar, Dani Alves, Luis Suarez sau Benzema.

Culorile ales, alb şi negru, vor fi reprezentate vizual de Adidas ca parte a campaniei "Totul sau nimic", lansată special pentru acest Mondial, fiecare gheată fiind compusă exact 50% din culoarea albă şi 50% din culoarea neagră. Singurele excepţii le reprezinta auriul, care va colora cele trei linii paralele clasice ale brandului, în semn de respect pentru culoarea trofeului, dar şi gama adizero f50 Messi, căreia i se va adăuga în plus un alb şi albastru inspirate de culorile steagului Argentinei, naţionala pentru care va evolua Messi.

Culorile alb şi negru, precum şi modul inedit în care au fost distribuite acestea pe ghete, au fost inspirate de picturile războinice ale nativilor şi indigenilor din Mesopotamia antică, zugrăvite şi azi pe plaja Copacabana. Fiecare din cele cinci tipare individuale sunt create pentru a exprima atitudinea şi abilitatea jucătorilor care le vor purta în luptele lor pentru victorie cum sunt: viteza, curajul, controlul, energia şi agilitatea.

Vezi mai jos câteva vedete în acţiune, purtând noile ghete într-un show de prezentare marca Adidas!

Adidas
Adidas

Mesut Ozil, Germania

Adidas
Adidas

Daniel Alves, Brazilia

Adidas
Adidas

Luis Suarez, Uruguay

Adidas
Adidas

Filip Lahm, Germania

Adidas
Adidas

Lionel Messi, Argentina

Adidas
Adidas

Javi Martinez, Spania

Adidas
Adidas

Oscar, Brazilia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net