Adi Popa: "Nunta m-a costat salariul pe un an!"

16-sport-ed-adi-si-adelina-popa.jpg

Click! a prezentat în ediţia de ieri detalii despre nunta lui Adi cu Adelina
Foto: tutuionatan.ro
Citeste tot despre: 

Decizia lui Adi Popa de a-şi face nunta în plin campionat l-a scandalizat pe directorul de imagine al Stelei, Helmut Duckadam. El l-a pus la punct pe Adi, spunându-i că ar fi trebuit să-şi amâne cununia pentru a juca la Braşov. Replica lui Popa a venit imediat şi a inflamat spiritele la echipa campioană, chiar pe finalul încins de sezon.

”Cred că şi-a ales greşit data nunţii. Trebuia să o facă după 31 mai, când se ştia că se intră în vacanţă”, a spus Duckadam, auzind că Adi Popa nu va juca la Braşov pentru că mâine se însoară cu iubita lui, Adelina. Fotbalistul ”a luat foc” şi a reacţionat dur la adresa lui Duckadam: ”Poate domnul Duckadam dacă ar veni mai des pe la teren, ar cunoaşte tot ce se întâmplă la echipă şi nu m-ar mai judeca, fără să vorbească înainte cu mine. În luna octombrie, am mers la domnul Gâlcă şi i-am cerut programul pe tot sezonul, iar împreună cu dânsul am stabilit că e OK. Ultima discuţie am avut-o cu Valeriu Argăseală în cantonamentul din iarnă”.

Câştigă 130.000 € pe sezon

Mai departe, Adi Popa a explicat la Look tv motivul pentru care nu putea să devanseze evenimentul:” O nuntă nu se poate muta, este fixată cu un an înainte. Am investit aproape salariul meu pe un an şi nu este de joacă. Nu am nimic împotrivă dacă cineva mă critică pe parte de fotbal, dar pe parte de viaţă personală, de familie, nu permit nimănui să vorbească despre mine”.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1