Adi Mutu, final de carieră? Superliga indiană se pare că va debuta fără starul român FOTO

Ultima actualizare:

    Deşi "Briliantul" susţine că va juca în acest an la echipa FC Pune, indienii lasă de înţeles că românul nu face parte din planurile lorFoto: Mediafax
Deşi "Briliantul" susţine că va juca în acest an la echipa FC Pune, indienii lasă de înţeles că românul nu face parte din planurile lorFoto: Mediafax

La finalul anului trecut, Adi Mutu a ratat transferul în India din motive birocratice. Acum, nu există nici o dovadă că românul ar face parte din lotul echipei din Pune, care se pregăteşte de startul unei noi ediţii a Superligii indiene.

Ajuns la 36 de ani, Mutu şi-ar fi dorit o ultimă aventură în fotbal pe tărâm indian, într-un mini-campionat de opt echipe creat de magnaţii locali pentru a populariza sportul-rege în acea parte a lumii. În 2014, la prima ediţie, Adi Mutu a fost la un pas de a juca alături de alţi „dinozauri” aflaţi la final de carieră, precum Del Piero, Pires, Ljungberg sau Elano.

Contactat de gruparea FC Pune City, „Briliantul” s-a despăţit de Petrolul Ploieşti, şi-a luat viza de India, dar s-a lovit de refuzul celor de la FIFA. Forul mondial a blocat tranzacţia, motivând prin faptul că Mutu a devenit liber de contract prea târziu, după ce perioada internaţională de transferuri expirase la 31 august. „Nu m-am retras din fotbal, voi mai juca în India. Sunt singurul fotbalist care a semnat un contract pe doi ani. Cantonamentul va începe în iulie, iar campionatul în septembrie”, spunea Mutu în urmă cu ceva vreme, convins că va evolua în cele din urmă în Superliga indiană. Probabil că doar Mutu ştie cu exactitate dacă mai are sau nu un contract valabil cu indienii. Cert e însă faptul că românul e ignorat în continuare de toate sursele care prefaţează campionatul din ţara asiatică.

În primul rând, „Briliantul” nu apare în lotul lui FC Pune pe site-ul oficial al competiţiei şi nici în presa locală, care a făcut prezentările celor opt cluburi participante. De asemenea, zilele trecute a avut loc o acţiune extrem de importantă, legată de transferurile jucătorilor de origine indiană, la care au fost invitate şi marile vedete ale sezonului 2015, în frunte cu Marco Materazzi, Roberto Carlos şi Nicolas Anelka. Şi de această dată, Mutu a lipsit, semn că transferul său a picat sau e în impas. O altă dovadă este legată de faptul că noul antrenor instalat la FC Pune, englezul David Platt, a dat numeroase interviuri în ultima vreme, fără să amintească vreun cuvânt de Adi Mutu.

L-a costat relaţia cu Sandra? 

De ce s-ar fi supărat indienii pe Adi Mutu? În primul rând, fostul internaţional român n-a mai pus piciorul pe minge într-un meci oficial din septembrie 2014, astfel că e greu de crezut că ar fi putut să-şi recapete în timp util o formă sportivă decentă. În plus, indienii au aflat probabil că Mutu s-a ocupat în ultima vreme mai mult de viaţa sa amoroasă. La începutul acestui an, „Briliantul” s-a cuplat cu modelul Sandra Bachici (fosta logodnică a lui Laszlo Sepsi), iar de-atunci n-a mai avut ochi decât pentru frumoasa brunetă, neglijând total latura sportivă.

Vom avea trei "rapidişti" în India

În loturile echipelor din Superliga indiană pentru sezonul 2015 regăsim trei jucători care au trecut la un moment dat prin Liga I, toţi la Rapid. Doi dintre ei sunt portari, armeano-camerunezul Edel Apoula, transferat la Chennaiyin, şi brazilianul Elinton Andrade, achiziţionat de gruparea din Goa. Al treilea este cehul Pavel Cmovs, care a jucat la Rapid în returul sezonului trecut, el întorcându-se la formaţia din Mumbay, acolo unde a mai activat şi în 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net