4 ani de vis pentru Florin Andone. „A fost ziua perfectă!”

andone.jpg

Florin Andone
Citeste tot despre: 

Atacantul român a înscris pentru Brighton la 5 ianuarie, la exact patru ani distanță de primul său gol la nivel înalt, în prima ligă spaniolă.

Sâmbătă, Florin Andone a pus umărul la calificarea echipei sale în turul următor al Cupei Angliei, 3-1 în deplasare la Bournemouth. Reușita i-a adus aminte internaționalului nostru de explozia sa în fotbalul mare, în primele zile din 2015.

„Acum patru ani am marcat primul gol în La Liga, iar azi primul gol în Cupa Angliei”, a scris Andone pe Twitter după golul de sâmbătă de la Bournemouth. Vârful naționalei României a închis tabela la 3-1 cu o lovitură de cap, celebrându-și apoi execuția în fața fanilor veniți de la Brighton. Într-adevăr, tot la 5 ianuarie, dar în 2015, Florin Andone izbutea să spargă gheața în campionatul Spaniei, în tricoul formației Cordoba, într-un meci cu Granada. Practic, acesta a fost certificatul de naștere al fotbalistului Florin Andone, ajuns acum să fie evaluat la șase milioane de euro, prețul plătit vara trecută de Brighton celor de la Deportivo La Coruna. „Pentru mine a fost ziua perfectă, am dat gol și am învins. Pentru un ataacant, orice gol îți dă o mare încredere, nu contează dacă e în campionat, în Cupă sau la antrenament”, a spus Florin Andone după evoluția din Cupa Angliei. Românul și colegii săi de la Brighton se pregătesc acum de o „dublă” de foc în campionat, acasă cu Liverpool și în deplasare cu Manchester United.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1