250.000 de euro pentru un singur meci

Ultima actualizare:

A mai rămas doar o săptămână până la marele meci cu Grecia, din barajul pentru Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor. Suporterii lui Marica& co. au stat cu sufletul la gură pentru că, până ieri, nici o televiziune nu ajunsese la un acord privind televizarea manşei tur. Veştile bune au apărut însă după-amiază.

Postul de ştiri România TV  a anunţat că a reuşit să cumpere drepturile asupra meciului de la Pireu. Şi suma nu este deloc mică, în jur de 250.000 de euro! Oficialii de la RTV s-au decis să participe  la negocieri după ce Consiliul de Administraţie al TVR a refuzat să achite 250.000 de euro.

Şi Antena 1 - televiziunea care le va oferi microbiştilor meciul retur, de pe Arena Naţională, programat la 19 noiembrie - a intrat în cursă, însă a oferit bani mai puţini. Interesul pentru "dubla" de foc cu Grecia este enorm.

Biletele pentru jocul de la Pireu au fost epuizate în doar 10 minute, cele 1700 de tichete repartizate românilor fiind achiziţionate online.  În câteva zile s-au dat şi biletele pentru returul de pe Arena Naţională, partida urmând să se joace "cu casa închisă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net