2 în 1 pentru CFR! Ardelenii redevin lideri și o lasă pe Dinamo la 4 puncte de play-off

20-sport-poza-mare-fotbal-cfr-cluj-dinamo-bucuresti-38.jpg

Culio a marcat din penalty golul de 2-0 și a consfințit victoria ardelenilor cu Dinamo. Noroc pentru pariorul din Craiova care avea că CFR nu pierde în Ştefan cel Mare
Foto Click!

Ionuț Negoiță a fost contestat îndelungat, dar a semănat cu adevărat panică la anunțul veștii că renunță definitiv la club.

Pentru jucătorii, antrenorii și suporterii alb-roșilor era un test mare meciul cu CFR, în care trebuiau să arate că se descurcă cu presiunea nesiguranței zilei de mâine pe umeri. Nu a fost cazul, Hanca și compania arătând ca Rapid, Vaslui sau Urziceni în momentul imediat de după anunțarea Armaghedonului. Echipa a fost total deconectată de la meci și doar faptul ci CFR chiar nu e deloc în formă a făcut să se intre 0-0 la cabine. Apărarea aproximativă a gazdelor nu avea cum să nu producă roade și Omrani a deschis scorul în minutul 49. Culio a înschis conturile 5 minute mai târziu și a aruncat-o pe Dinamo în bezna incertitudinii. După cum cunoaștem deja din alte astfel de filme vom vedea certuri, reproșuri, lipsă de rezultate și salarii întârziate. Dinamo în play-out pare deja o certitudine, mai ales că Negoiță a anunțat sold-out pentru pauza care vine. Și mai certitudine a dezastrului decât compătimirea arătată de adversar nu există! ”Sincer, mi-ar plăcea ca Dinamo să fie în primele șase, pentru că Dinamo e Dinamo și play-off-ul va fi mai frumos cu această echipă. Prima repriză nu am făcut deloc un meci bun, așa că Mister era foarte supărat la pauză. În partea a doua am intrat mult mai motivați. Contează mai puțin cine va termina anul pe primul loc, important este să fim acolo, sus, la finalul sezonului. Dar, cel mai important este să fim în play-off, pentru că acolo va fi un alt campionat”, a spus Ciprian Deac, la Digi Sport.

loading...
Loading...

Citește și

  • Nici în cele mai plăcute vise ale lor nu credeau başcanii lui Kayserispor că echipa va ajunge din candiată la retrogradare una care se bate la titlu, mai ales pe mâna lui Şumudică, Săpunaru, Boldrin, Thiago Lopes sau Lung junior. Ei bine, asta s-a întâmplat şi minunea continuă!

  • Nantes a avut o primă parte de campionat de excepţie sub comanda lui Claudio Ranieri, dar a picat adevăratul test, cel cu multinaţionala de la PSG. Goalkeeper-ul naţionalei noastre n-a mai putut să închidă poarta ca până acum, are pe conştiinţă golul trei, dar a produs şi o stricăciune adversarilor.