0-5 şi 1-5 într-o singură zi! Umilinţă dublă pentru tricolorii mici

Sefer.jpg

Antonio Sefer, unul dintre jucătorii de la Under 19
Citeste tot despre: 

Naţionalele Under 17 şi Under 19 au pierdut cu 1-5, respectiv 0-5, meciurile cu Austria şi Irlanda din preliminariile campionatelor europene.

Două meciuri, 10 goluri primite, unul singur dat (de fapt un autogol al adversarilor!) şi un penalty ratat. Acesta e bilanţul zilei de azi pentru reprezentativele României cu jucători sub 17 ani şi sub 19 ani, la debutul în Rundele de Elită, ultima fază de calificare la Europenele rezervate acestor două categorii de vârstă.

La U17, echipa antrenată de Daniel Mogoşanu s-a făcut de ruşine în Turcia, fiind spulberată de Austria cu 5-1, golul de onoare fiind înscris la ultima fază tot de austrieci, dar în propria poartă. Şanse de calificare mai există (la Euro merg şi echipele de pe locul doi, 7 din 8), dar România are nevoie de punctaj maxim în următoarele mecuiuri, cu Italia şi Turcia.

În schimb, la U19, eşecul la scor cu Irlanda (0-5) a compromis în mare parte calificarea, la turneul final urmând să ajungă doar prima clasată. Contra irlandezilor, puştii pregătiţi de Daniel Oprescu s-au remarcat doar cu un penalty ratat şi au nevoie de o minune pentru a mai spera la primul loc. Competiţia de calificare se desfăşoară în Rusia, iar România se va mai întâlni cu ţara gazdă şi cu Azerbaidjan.

Loading...