Florin Andone, dorit în Primera Division

Cel mai valoros jucător al formaţiei spaniole Cordoba în anul recent încheiat, Florin Andone are, aşa cum e normal, multe oferte de la echipe mai bine cotate.

Astfel, în această perioadă de transferuri din iarnă, el ar putea reveni în prima ligă spaniolă. Până acum, patru echipe sunt interesate de internaţionalul român, cel care a marcat primul gol pentru naţionala noastră în amicalul cu Italia, din toamnă. Atacantul e dorit de Malaga, Sevilla, Getafe şi Espanyol. Indiferent care va fi noua lui echipă, un lucru e sigur: cine îl vrea trebuie să plătească 5,5 milioane de euro, cât este clauza de reziliere a contractului jucătorului român. În ultimul sezon, Florin Andone a marcat 8 goluri, unul mai important decât altul, echipa sa, Cordoba, terminând anul pe poziţia a doua în liga secundă spaniolă.

loading...
Loading...

Citește și

  • După ce Contra a lăsat Spania pentru China, singurul român din campionatul iberic a rămas „anonimul” Florin Andone. De luni seară, tânărul atacant de 21 de ani nu mai e atât de necunoscut.

  • Cele două goluri marcate în trei meciuri de Primera Division, plus contribuţia decisivă la un alt autogol de care Cordoba a beneficiat, l-au transformat pe Florin Andone în cel mai bun atacant al echipei.

  • Spaniolii de la Cordoba, trupa din prima ligă unde vedetă e românul Florin Andone, trec prin momente şocante. Un grup de vandali a turnat o substanţă chimică pe terenurile de antrenament şi acum fotbaliştii sunt nevoiţi să se antreneze la 140 de kilometri distanţă de oraş, la baza celor de la FC Sevilla.

  • Florin Andone este de departe cel mai necunoscut „tricolor” din acest moment. Atacantul Cordobei nu are nicio legătură cu fotbalul românesc, dar a fost chemat să ducă naţionala la Euro 2016. Cu un accent de spaniol get-beget şi cerându-ne ajutorul când nu-şi aducea aminte vreun cuvânt românesc, fotbalistul s-a destăinuit pentru Click!.