Euro 2016 / Turcia - Croaţia, 0-1, la Paris. Modric a marcat un gol fantastic

luca_modric.jpg

Starul lui Real a fostul omul meciului cu Nigeria şi a bifat o bornă importantă în istoria fotbalului
Foto: AP

A treia zi a Campionatului European din Franţa a debutat de la ora 16:00 cu confruntarea şoc de pe Parc des Princes, din Paris, dintre Turcia şi Croaţia.

Partida care face parte din grupa D, considerată de specialişti grupa morţii pentru că din ea mai fac parte Spania şi Cehia, s-a încheiat cu victoria la limită a croaţilor, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat în minutul 41 de vedeta lui Real Madrid, Luka Modric, care l-a învins pe Volkan Babacan cu un şut de la peste 25 de metri, direct din voleu. Jocul a fost unul foarte alert, cu ocazii de ambele părţi, dar Madzukic şi compania au meritat să câştige în faţa băieţilor lui Fatih Terim, chiar dacă pe final au mai tras de timp spre disperarea turcilor. Această victorie oferă Croaţiei o şansă mare pentru calificarea mai departe, iar Turcia trebuie să recupereze totul în meciurile cu Spania şi Cehia.

Pentru Arda Turan şi ai lui urmează lupta cu ibericii, de la Nisa, de pe 17 iunie, iar pentru croaţi confruntarea cu Cehia, de la Saint-Etienne, din aceeaşi zi.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1