euro 2016

Ultima actualizare:

    Alex Maxim o să urmărească Euro 2016 din faţa televizorului
Alex Maxim o să urmărească Euro 2016 din faţa televizorului

Lucian Marinescu, impresarul lui Alex Maxim, l-a atacat pe selecţionerul Anghel Iordănescu pentru că acesta nu i-a păstrat jucătorul în lotul pentru Euro. Mijlocaşul a jucat puţin la Stuttgart, iar echipa sa a retrogradat în liga a doua germană.

"Nu discut despre jucătorii mei, nu fac lobby jucătorilor mei. Sunt dezamăgit de alegerea lotului, vorbesc din punctul de vedere al jucătorului meu. Consider o lipsă de respect modul în care s-au comportat în cazul lui. A stat 7 ore prin spitale, pentru ca într-un minut să se dea decizia. Oricum, decizia era luată în privinţa lui.

Am simţit că nu va avea prea multe şanse după neconvocarea pentru meciurile cu Spania şi Lituania. 100% merita să fie la EURO. Despre ce jucător de la naţională putem spune că este într-o formă deosebită? A fost degradantă toată telenovela asta din presă că merge X, merge Y. Ce putea să-i explice Iordănescu, ce să-i zică? Întrebaţi-l pe domnul Iordănescu dacă are ceva cu el. Mi se pare că face lucruri ciudate domnul Iordănescu, toate problemele astea care au fost şi cu medicul naţionalei... La Stuttgart au fost şase jucători internaţionali care au stat pe bancă, e un nivel foarte ridicat la Stuttgart. Sper ca România să facă o figură frumoasă, dar e urât cum s-au comportat faţă de Alex. Niciodată nu se va duce la EURO, nu se pune problema să răspundă pozitiv invitaţiilor Federaţiei", a declarat Marinescu pentru Prosport.

"Deocamdată el are încă un contract cu clubul, o să vedem. Ei sunt în căutarea unui manager, vor să facă un lot puternic pentru a reveni imediat în Bundesliga. Sunt oferte, dar să vedem ce se va întâmpla, depinde de proiectul de la Stuttgart. El e foarte iubit acolo", a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net