Euro 2016! Ivan: “Mi s-a spus că n-am experienţă! Păi, la 19 ani ce să…”

Andrei Ivan e cel mai în formă atacant din Liga 1.jpg

Andrei Ivan e cel mai în formă atacant din Liga 1
Andrei Ivan n-a mers la Euro 2016 cu naţionala şi are doar 5 goluri marcate în acest sezon. CS U forţează însă nota şi vrea mai mult decât cele 3 milioane de euro oferiţi de Belgieni
Foto Click!

Andrei Ivan nu a fost selecţionat la Euro, deşi era singurul jucător sub 20 de ani din lot. Adversarii noştri de la turneul din Franţa au tineri în echipă, dar Iordănescu l-a lăsat acasă pe Ivan motivând că nu are experienţă.

"E o veste tristă. Sunt dezamăgit, dar nu am ce să-i reproșez selecționerului. În schimb mi s-a spus că nu am experiență. Păi, ce experiență să am la 19 ani? Eu cred că aș fi meritat să fiu în lot. Poate că n-am făcut cel mai bun sezon al meu, dar meritam să fiu la Euro. Am văzut că toate echipele au câte un jucător sub 20 de ani. Acum oricum nu mai am ce să fac. O să mă pregătesc mai bine", a spus Andrei Ivan, conform gsp.ro. Jucătorul nu va merge la Euro ca invitat al FRF: "Eu unul am refuzat să merg în Franța ca spectator. N-aș putea să stau în tribună, când țara mea joacă și eu aș fi putut fi acolo, pe teren, iar eu doar privesc".

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1