Euro 2016: Imagini dramatice, cu Ronaldo în lacrimi! A părăsit terenul!

ronaldo_plange.jpg

ronaldo lacrimi accidentare euro
Ronaldo, in lacrimi pe gazon

Momente dramatice în finala Europeanului din 2016, Portugalia - Franţa! Accidentat dur la genunchi, starul lusitanilor, Cristiano Ronaldo, a părăsit terenul în lacrimi în minutul 25!

Căpitanul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, a oferit cele mai emoţionante momente ale acestui European. El a fost accidentat de Payet în startul partidei şi nu a putut rezista pe teren decât ân minutul 25. El a fost lovit la genunchi şi, deşi i-a fost aplicat un bandaj cu gheaţă, nu a mai putut călca. În lacrimi, prăbuşit pe gazon, Ronaldo a fost nevoit să iasă de pe teren pe targă.

El a fost înlocuit de Ricardo Quaresma. Noul căpitan al Portugaliei a devenit Nani.

 

ronaldo_lacrimi_targa.jpg

ronaldo lacrimi accidentare euro
Ronaldo, pe targa
FOTO: AP

ronaldo_lacrimi.jpg

ronaldo lacrimi accidentare euro
Ronaldo, in lacrimi pe gazon
FOTO: AP

ronaldo_plange_gazon.jpg

ronaldo lacrimi accidentare euro
Cristiano Ronaldo plange
FOTO: AP
Loading...
 
 

Citește și

  • Jucătorii şi fanii au produs la EURO faze emoţionante, atât pe teren cât şi-n afara lui. Iată cele mai frumoase 7 momente petrecute de-a lungul ultimei luni la Euro 2016, de la marşul suporterilor români la salutul viking al islandezilor sau îmbrăţişarea lui Ronaldo cu Bale. Finala Europeanului a avut loc aseară, după închiderea ediţiei.

  • Franţa şi Portugalia se vor lupta mâine pentru trofeul Euro 2016. Duelul din teren va rivaliza cu „lupta” dintre galeriile formate din consoartele jucătorilor, capitol la care ţara gazdă le-a “aruncat” în luptă pe nevestele lui Sanga şi Payet, nelipsite de la meciurile naţionalei ţării gazdă.