Euro 2016 Franța - România | Iordănescu ne pregătește o surpriză: „Nu vrem să jucăm defensiv!”

iordanescu.jpg

Anghel Iordănescu a și zâmbit la conferința de presă
Twitter

Euro 2016 Franța - România | Anghel Iordănescu, selecționerul naționalei României, a susținut o conferință de presă înainte de antrenamentul oficial susținut de tricolori pe Stade de France, arena unde se va disputa, mâine, partida inaugurală a Euro 2016, Franța - România.

Generalul a părut preocupat și a trasat obiectivul echipei noastre, unul foarte simplu, de altfel. „Vrem să punem probleme Franței!”.

Iată principalele declarații:

 • Suntem extrem de onorați și este o mare cinste pentru România să deschidem o competiție așa mare cum este EURO 2016. Jucăm cu țara gazdă, una dintre favoritele la câștigarea turneului. Suntem încrezători și vrem să arătăm că avem o echipă națională competitivă. Cunoaște Franța și forța ofensivă. Cunoaștem și individualitățile din lotul de 23. Suntem optimiști și sperăm să facem o impresie bună.
 • Personal, consider că un joc cu Franța este un special. Știm exact ce vor arăta francezii și trebuie să recunosc că am avut câteva ședințe video. Noi dorim să ne facem jocul pe care ni l-am propus. Vrem să ne ridicăm la nivelul Franței.
 • Vrem să facem ce știm și să mizăm pe calitățile jucătorilor noștri. Mi-ar fi greu să compar Franța cu celelalte forțe europene, dar echipa este una dintre favorite.
 • Franța are jucători de mare calitate și de mare valoare, cu jucătorii care evoluează la cel mai înalt nivel. Este o echipă de milioane de euro. Franța joacă în fața fanilor și are un joc ofensiv foarte bun. Consider că Franța, prin calitatea și valoarea pe care le are, este favorită.
 • Ne așteptăm ca Franța să începă meciul în forță și ca va fi presiune pe băieții noștri. Băieții noștri au experiența necesară pentru a trece peste momentele de dominare. Nu vrem să jucăm defensiv. Vrem un joc echilibrat și să punem probleme Franței. În defensivă, francezii au probleme nerezolvate. Starea jucătorilor este bună".

 

După conferința de presă, a urmat ședința de antrenament, care a fost deschisă presei numai pentru 15 minute.

Rămâneți pe click.ro pentru video de la sesiunea de pregătire!

 

 

 

Mai multe informații despre meciul Franța - România de la Euro 2016 puteți afla din următoarele materiale:

 1. EURO 2016 LIVE 22:00 Franța - România / Află aici echipele de start!
 2. Euro 2016 România - Franţa / Déjà-vu după 20 de ani
 3. Euro 2016 România - Franţa / Să colorăm vineri în galben «Oraşul luminilor»!
 4. Primele violențe la Euro 2016. Englezii către francezi: „ISIS, unde ești?”
 5. Tricolorii depind de Tătărușanu: „Voi intra pe teren cu gândul la victorie!
 6. Euro 2016 România - Franţa / Deschamps: "Vrem să dăm gol din primele minute"
 7. Euro 2016 Franța - România | Iordănescu ne pregătește o surpriză: „Nu vrem să jucăm defensiv!”
 8. Gunoaie, greve și alerte teroriste! Ce vor vedea fanii români în Paris
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1