Euro 2016 / Chipciu, făcut cretin de o legendă a fotbalului britanic

nationala-chipciu-.jpg

Alex Chipciu
Foto Click!

România a condus cu 1-0 până în minutul 57, când Mehmedi a egalat după un corner respins de români, dar neurmărit de apărătorii noştri, care i-au permis mijlocaşului lui Bayer Leverkusen să se aşeze liniştit pe şut şi să catapulteze mingea în poarta lui Tătăruşanu.

În apropierea elveţianului, cu şansele cele mai mari de a-l întâmpina rapid pe acesta şi de a-i bloca şutul, s-a aflat mijlocaşul Stelei, Alex Chipciu. Acesta a reacţionat însă târziu şi n-a mai putut interveni, iar România s-a văzut egalată la o fază care nu anuţa foarte multe, pe o greşeală personală. Acest lucru a fost trecut cu vederea de români, dar străinii care au văzut partida au spus lucrurile pe şleau. Graeme Souness, o legendă a fotbalului britanic, fost la Liverpool şi Newcastle, a comentat partida pentru o televiziune din Anglia şi nu l-a menajat deloc pe internaţionalul nostru.

"Nu îi ceri să facă o deposedare în forţă, nu îi ceri să dea cu capul, îi ceri doar să fie atent la pericolul de la marginea careului. Dar el s-a dus la somn, iar asta a costat-o pe România două puncte. E acolo pentru un motiv, ştie că e acolo, îşi zice: ce fac? Fug 50 de metri şi adorm. Exact asta face. De ce să mai alergi dacă alegi apoi să nu intervii, de ce să te mai deranjezi? Jucătorii de top se gândesc de 3 ori la cel mai rău scenariu posibil. Nu se întorc şi în timp ce aleargă se gandesc: 'ce o să mănânc diseară la cină?' Asta e o cretinitate la cel mai înalt nivel!", a spus Souness la TV3, demonstrând de ce Chipciu a scăzut foarte mult în valoare în ultimii ani.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1