Un nou şoc la Mondiale: „fortăreaţa” Rusiei a trimis Spania acasă!

Spania Rusia.jpg

Spania - Rusia
Rusia s-a calificat la penalty-uri în sferturile Campionatului Mondial
Citeste tot despre: 

După ce s-au apărat tot meciul, gazdele Cupei Mondiale s-au calificat în sferturi la loviturile de la 11 metri (1-1, 3-4 după penalty-uri).

O posesie de 75 la sută şi peste o mie de pase n-au fost de-ajuns pentru ca Spania să depăşească Rusia în timpul regulamentar şi nici măcar în prelungiri.

Autogolul lui Ignaşevici din startul partidei părea să pună lucrurile la punct la Moscova, dar ibericii şi-au făcut singuri viaţa grea prin henţul stupid comis în careu de Gerard Pique. Penalty-ul a fost transformat cu siguranţă de vârful Dzyuba, după care gazdele au renunţat la orice pretenţie ofensivă.

Pe o căldură sufocantă, ruşii au parcat autocarul în propria jumătate, lăsând Spania să macine în gol. Cu excepţia a două-trei momente de slăbiciune, fortăreaţa imaginată de selecţionerul Cercesov a funcţionat şi a trimis meciul la penalty-urile de departajare (1-1 după 120 de minute). La punctul cu var, Spania a ratat de două ori, prin Koke şi Aspas, făcându-i pe ruşi să se bucure de o calificare miraculoasă, în care nici ei nu au crezut.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1