VIDEO Spectacol fără limite! Cele mai tari trucuri la biliard

Citeste tot despre: 

De Sărbători vă propunem un filmuleţ relaxant în care unul dintre maeştrii biliardului execută lovituri spectaculoase. Puteţi urmări numere senzaţionale de trick shot, în care bilele trec printre pahare, primesc traiectorii ciudate, iar fetele sexy nu lipsesc din „decor".

Dacă în această postare nu sunt incluşi şi jucători autohtoni, totuşi România se poate lăuda că la acest capitol avem chiar un Campion Mondial. Numele său e Gabi Vişoiu, a obţinut numeroase titluri la biliard artistic, şi face parte din echipa Europei în confruntările de profil contra americanilor. Publicul larg îl cunoaşte de la show-ul Românii au talent, concurs în care a ajuns până în semifinale.

Ce este un trick shot?

Este o execuţie în care jucătorul îşi poate aranja bilele aşa cum doreşte, miza fiind realizarea unei execuţii cât mai spectaculoase. Termenul de trick shot se întâlneşte în multe sporturi, printre care şi fotbalul, baschetul sau golful. Competiţiile de trick shot au apărut în America, iar competiţiile de acest gen se desfăşoară din anii '70.


Gabi Vişoiu în acţiune

Loading...