VIDEO ŞOC! Unul din cei mai mari sportivi din lume, pe moarte!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mike Tyson, unul dintre cei mai mari sportivi ai tuturor timpurilor, a recunoscut recent că este pe moarte din cauza alcoolului şi a drogurilor.

La cei 47 de ani ai săi, el a recunoscut că este dependent de anumite substanţe însă susţine că îşi doreşte mult să fie sănătos şi să scape de vicii.

«Sunt un tip rău uneori. Am făcut multe lucruri rele şi vreau să fiu iertat. Vreau să-mi schimb viaţa, vreau să traiesc într-un alt mod acum. Vreau să traiesc fără vicii.“Nu vreau să mor. Sunt la un pas de moarte pentru că sunt un alcoolic depravat”“Am minţit pe toata lumea când am spus că nu mai consum nimic. Este a 6-a zi pentru mine. Nu voi mai consuma niciodat㔓Nu credeam ca o sa mai fiu pe această lume pentru mult timp. Plănuiam să-mi iau viaţa. Luam supradoză în fiecare seară. Nu-mi venea să cred. Viaţa e diferită pentru mine», a spus Tyson, potrivit BBC.

Michael Gerard Tyson („Mike”, n. 30 iunie 1966) este un fost pugilist american.

simeon stalpnicul png

A fost campionul absolut la categoria grea și rămâne cel mai tânăr câștigător al titlurilor WBC, WBA și IBF la categoria grea. A câștigat titlul WBC la numai 20 de ani printr-un KO tehnic in runda a doua impotriva lui Trevor Berbick.

Michael Gerard "Mike" Tyson (n. 30 iunie 1966) este un boxer pensionat american. El a fost campion la categoria grea de necontestat și rămâne cel mai tânăr om vreodată pentru a câștiga WBC, WBA și IBF lume titluri grea. El a câștigat titlul WBC, la doar 20 de ani, 4 luni și 22 zile, după ce a învins Trevor Berbick printr-un TKO în runda a doua.

De-a lungul carierei sale, Tyson a devenit bine-cunoscut pentru stilul său feroce și de intimidare de box, precum și comportamentul său controversat atât în interiorul cât și în afara ringului.

El a fost primul campion la categoria grea de a deține WBA, WBC și titlurile IBF simultan.

VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net