Video: Cel mai rapid KO din istoria boxului!

tete.jpg

Zolani Tete
Zolani Tete a reuşit cel mai rapid KO din lume
captură youtube
Citeste tot despre: 

Pugilistul sud-african Zolani Tete a devenit campion mondial la categoria cocoş, versiunea WBO, sâmbătă, la Belfast, după ce şi-a pus adversarul la podea în 11 secunde.

Tete, în vâsrtă de 29 de ani, neînvins din 2012, l-a bătut pe compatriotul său Siboniso Gonya cu un croşeu de dreapta.

Gonya, în vârstă de 25 de ani, a rămas multe minute la podea, înconjurat de personalul medical. El a avut nevoie de o mască cu oxigen pentru a putea părăsi ringul.

Precedentul record al celei mai scurte lupte pentru titlu a fost de 17 secunde, în 1994, între Daniel Jimenez şi Harald Geier.

KO este reuşit la minutul 3:20 al video-ului.

Loading...

Citește și

  • ring de box

    Scandalurile par să nu se mai termine în boxul românesc. Altădată unul dintre sporturile de frunte ale României, cu medalii obţinute parcă pe bandă rulantă la Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale sau Campionate Europene, acest sport a ajuns unul dintre cele mai hulite din ţară. Iar ultimul scandal, de dopaj, pune capac.

  • box femei miscare sport corp sanatate

    Întărește musculatura, arde grăsimile și îmbunătățește ritmul cardiac, acestea sunt argumentele pe care instructorii de box le aduc în favoarea acestui sport. Consacrat ca fiind un sport practicat cu precădere de bărbați, de fapt, se pare că boxul este unul dintre sporturile care ar trebui practicate mai mult și de către femei. De ce? Iată motivele care te vor convinge să practici boxul: