Usain Bolt, show erotic pe plajă! O brunetă s-a frecat de el toată seara

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cel mai rapid om al planetei, jamaicanul Usain Bolt, a făcut furori în cadrul unei petreceri din timpul Carnavalului din Trinidad. Nu cu viitoarea lui soţie, ci cu o domnişoară care atrăgea toate privirile.

Cunoscut ca unul dintre cei mai mari atleţi din istorie, multiplul campion olimpic şi mondial, Usain Bolt are o rezistenţă de invidiat. Aşa că, atunci când este prezent la o petrecere, este regele ringului de dans. 

19-sport-foto-guliver-splashnews-spl1450856_002sdfgsdfg.jpg

Usain Bolt a transpirat tot în timpul dansului erotic cu localnica din Trinidad
Foto: Guliver/Splashnews

 

Normal, având în vedere faima lui, dar şi deschiderea acestuia către nou, frumoasele zonei roiesc în jurul lui. Iar el nu rămâne impasibil, încercând să mulţumească pe toată lumea. Ultima ieşire în public a lui Usain Bolt a fost cea de la Carnavalul din Trinidad, acolo de unde fotoreporterii care l-au urmărit nu au plecat cu tolba goală. Căci jamaicanul s-a dezlănţuit pe plajă, dansând toată seara. Iar dacă partenerele erau diferite, mişcările erau de fiecare dată identice, ele imitând mişcările de sex. Este foarte posibil ca show-ul erotic să se fi încheiat în dormitor, fiind cunoscute cazurile în care Bolt şi-a petrecut seara alături de diverse domniţe.

În ceea ce priveşte cariera, Usain are acum o perioadă de pauză, urmând să revină în competiţii la vară. Asta înseamnă că mai are ceva seri de pierdut până la reluarea antrenamentelor.

Se pregăteşte de nuntă

19-sport-bolt-sotiesfghdfgh.jpg

Atletul şi-a cerut iubita de soţie în septembrie

În ciuda relaţiilor pasagere pe care le are, Usain Bolt este un om aflat în pragul căsătoriei. El este logodit cu Kasi Bennett, cea care i-a acceptat cererea în căsătorie în luna septembrie a anului trecut. Atunci, jamaicanul tocmai devenise triplu campion olimpic şi serbase medaliile de aur alături de o frumoasă studentă braziliană, care nu s-a sfiit să publice pe net fotografii şi detalii din noaptea petrecută împreună cu atletul.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • usain bolt kasi bennett

    Ce se întâmplă în Rio, rămâne în Rio! La doar câteva săptămâni după ce au apărut imagini cu el în pat cu o altă femeie, Usain Bolt (30 de ani) s-a logodit cu iubita pe care a înșelat-o, Kasi Bennett (26 de ani). De ziua lui, pe 21 august, sportivul a petrecut într-un club din Rio, apoi a plecat la hotel cu o brunetă, care l-a dat de gol publicând imagini compromițătoare.

  • usain bolt jady duarte

    Usain Bolt a petrecut până în zori, duminică (21 august), când a împlinit 30 de ani. Sportivul s-a înfierbântat într-un club din Rio, de unde nu a plecat singur, ci alături de o domnișoară de care se zvonește că ar fi petrecut momente incendiare.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5