UPDATE / Păcat! Corina Căprioriu a trecut pe lângă medalie la judo

Ultima actualizare:

    Corina Căprioriu
Corina Căprioriu

Corina Căprioriu poate aduce în această seară prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice de la Rio. Sportiva noastră s-a calificat în semifinalele categoriei 57 de kilograme la judo.

UPDATE / Corina Căprioriu a pierdut "finala" pentru bronz contra portughezei Telma Monteiro. Aceasta din urmă a punctat încă din startul întâlnirii şi apoi şi-a apărat avantajul, astfel că românca a fost aruncată în afara podiumului.

UPDATE / Din păcate, Corina a fost învinsă de brazilianca Silva şi rămâne să se lupte pentru medalia de bronz. Meciul Căprioriu - Silva a avut nevoie de prelungiri, sud-americanca impunându-se în mod dramatic după o bătălie de aproape 7 minute. Corina Căprioriu va ataca medalia de bronz contra unei sportive din Portugalia, Telma Monteiro.

În optimile de finală, Căprioriu a învins-o fără mari emoţii pe Nora Gjakova din Kosovo. Apoi, în sferturi, Corina n-a stat pe tatami decât aproximativ 40 de secunde împotriva unei luptătoare din Taipei, Lien Chen-Ling. Românca s-a impus în mod spectaculos, prin ippon, calificându-se în semifinale.

În jurul orei 22.00, Corina Căprioriu o va înfrunta pentru un loc în marea finală pe reprezentanta gazdelor, Rafaela Silva. Dacă pierde acest meci, Căprioriu va avea şansa unei alte dispute, pentru medalia de bronz, împotriva unei adversare venite din recalificări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net