Unul dintre cei mai mari voleibaliști din lume, Earvin N'Gapeth, a fost reținut de poliție în Brazilia

Ultima actualizare:

    Earvin Ngapeth in atac la Campionatul Mondial al Cluburilorfoto: FIVB
Earvin Ngapeth in atac la Campionatul Mondial al Cluburilorfoto: FIVB

Francezul Earvin N’Gapeth are probleme serioase cu justiția în Brazilia, acolo unde a terminat pe locul al treilea la Campionatul Mondial de volei al Cluburilor cu formația rusă Zenit Kazan.

Component al naționalei Franței și unul dintre cei mai valoroși voleibaliști din lume, N’Gapeth a fost reţinut, luni, în Brazilia sub acuzaţia de hărţuire sexuală. El este acuzat că a pălmuit o femeie peste fund. El a fost reţinut la Belo Horizonte, unde a fost prezent la o petrecere în care celebra alături de coechipierii de la Zenit Kazan ocuparea locului 3 în clasamentul Campionatul Mondial al Cluburilor la volei masculin.

Femeia era însoţită de iubitul ei şi de un amic. Ea a reacţionat şi l-a lovit pe jucător, iar apoi a sunat la poliţie, fiind dusă la secţie alături de voleibalist.

Conform declarațiilor biroului de presă al poliţiei din statul Minas Gerais, N’Gapeth (28 de ani) ar fi confirmat faptele, însă ar fi spus că a confundat victima cu una dintre persoanele care îl însoţeau, iar apoi şi-a cerut scuze. El s-a apărat explicând că: ”în Franţa se obişnuieşte ca la meciurile de volei să dai o palmă peste fund, indiferent că este vorba de femei sau bărbaţi”. Apoi a precizat că în Franţa să atingi fesele unei femei nu este ”nici agresiune, nici ofensă”.

Important este că N’Gapeth a petrecut seara la poliție în așteptarea audierii de marţi. Problema este că în Brazilia nu există eliberarea pe cauţiune în cazul plângerilor de hărţuire sexuală.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net