Un star de la Hollywood a defilat sub privirile campionilor din Superkombat

Ultima actualizare:

    Bai Ling a defilat pe scenă
Bai Ling a defilat pe scenă

Actriţa de origine chineză Bai Ling, celebră pentru apariţiile din Taxi 3, Crank sau Wild Wild West, s-a aflat săptămâna trecută în România, fiind invitată la gala Celebrity, dar şi la ediţia aniversară a circuitului Superkombat.

Cea mai inedită apariţie a starului de la Hollywood a fost fără doar şi poate la Celebrity Gala, acolo unde a fost vedeta unei prezentări de modă spectaculoase semnată de românca Andra Turcanu, creatoarea brandrului internaţional LouLou, la eveniment asistând şi vedetele K-1 Andrei Stoica,Bogdan Stoica şi Benjamin Adegbuyi.

De altfel, la evenimentul care a avut loc la centrul de evenimente Ambasad’Or, actriţa s-a declarat impresionată de colecţia pastelată, cu un puternic aer royal, a româncei, şi a plecat la Hollywood cu rochia purtată pe podiumul de prezentare. “Pentru mine, România a fost o mare noutate. Nu mă aşteptam să găsesc atâtea lucruri de calitate, trebuie să spun că am rămas profund impresionată. Abia apoi am aflat că este un produs care se vinde şi în alte ţări din lume”, a fost una dintre mărturisirile lui Bai Ling înainte de a pleca din România, a doua zi după evenimentul Superkombat, acolo unde i-a premiat pe campioni.

De altfel, chinezoaica a avut un program plin în cele cinci zile pe care le-a petrecut în ţara noastră. Pe lângă cele două evenimente, s-a întâlnit cu Ambasadorul Chinei la Bucureşti, dar a discutat şi cu mai mulţi oameni de afaceri români despre posibilitatea unor proiecte internaţionale. De altfel, Bai Ling s-ar putea întoarce în ţara noastră în perioada următoare deoarece negociază pentru a deveni imaginea unei clinici estetice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net