Un miliard de oameni i-au văzut pe români la defilare!

Citeste tot despre: 

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, desfăşurată la Londra vineri seara, a fost un spectacol special, în care s-a văzut mâna regizorului, multiplu laureat cu premiul Oscar, Danny Boyle.

Rezultatul a fost unul pe care nu-l anticipau nici cei mai optimişti: a fost urmărită de peste un miliard de oameni!

Aceasta este concluzia estimărilor specialiştilor britanici, conform femalefirst.co.uk.

Printre cei văzuţi de telespectatorii din întreaga lume s-au numărat şi sportivii români, care l-au avut pe Horia Tecău portdrapel.

Poloiştii români au intrat în aceeaşi linie pe stadionul olimpic

Ceremonia a fost urmărită de aproximativ 27 de milioane de persoane în Marea Britanie, adică aproape jumătate din populaţie. Audienţa a depăşit cu 7 milioane nunta prinţului William!

Spectacolul de peste trei ore, regizat de Danny Boyle şi pus în scenă cu ajutorul a mii de voluntari, s-a încheiat emoţionant, cu interpretarea hit-ului The Beatles "Hey Jude" de Sir Paul McCartney.

Stadionul din Londra a luat foc după aprinderea inedită a flăcării olimpice

Audienţa s-a putut bucura pe parcursul grandioasei desfăşurări de forţe de foarte multe momente inedite: de la sosirea reginei Elisabeta a II-a la stadion - după ce, într-un film pregătit de Boyle, aceasta era adusă la ceremonie cu elicopterul de James Bond, întruchipat de Daniel Craig, şi amândoi se paraşutau deasupra stadionului - până la a-l vedea pe Rowan Atkinson, în postura lui Mr. Bean, la pian, în timpul interpretării piesei "Chariots of Fire" (Vangelis) de London Symphony Orchestra.

Djokovic şi Şarapova, doi dintre cei mai cunoscuţi sportivi desemnaţi ca portdrapel

Costul total al spectacolului a fost de 34 de milioane de euro, iar la el au asistat aproape 70 şefi de stat şi de guvern, dar şi 10 capete încoronate.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1