Un baschetbalist de legendă, găsit inconştient într-un bordel!

odom.jpg

Lamar Odom
Citeste tot despre: 

Baschetbalistul Lamar Odom a fost spitalizat, miercuri, el fiind găsit fără cunoştinţă într-un bordel din Nevada, iar, potrivit site-ului tmz.com, starea lui este gravă.

Sursa citată subliniază că Odom ar fi consumat un medicament înlocuitor din plante pentru Viagra, el petrecându-şi ultimele două zile alături de mai multe femei.

Odom a fost transportat la spital cu ambulanţa, de la Pahrump la Las Vegas (100 kilometri), deoarece, din cauza înălţimii sale (2.08 metri), targa nu a încăput într-un elicopter. Potrivit surselor tmz.com, Odom este în comă, el acuzând probleme la rinichi şi ficat.

În vârstă de 35 de ani, Lamar Odom este dublu campion al NBA în 2009 şi 2010 cu Los Angeles Lakers, iar în ultimii ani nu a mai evoluat din cauza dependenţei de droguri.

În 2009, Lamar Odom s-a căsătorit cu starleta Khloe Kardashian, cei doi având şi un reality-show intitulat "Khloe & Lamar". Odom şi Kardashian au divorţat în 2013.

TMZ notează că atât Khloe, cât şi sora ei, Kim, s-au deplasat la Las Vegas pentru a fi alături de Odom.

Loading...

Citește și

  • Cu opt luni înainte de startul Europeanului din Franţa, lotul naţionalei României este în mare parte conturat. Selecţionerul, oricare va fi el, va trebui să facă însă câteva alegeri delicate pentru cele şapte locuri rămase libere.