Uite-o pe Ponor hipiotă!

Citeste tot despre: 

Tripla campioană olimpică e nonconformistă şi nu ratează nici o ocazie de a ieşi în evidenţă prin ţinută în cercul său de prieteni.

Aflată în vizită la Ploieşti, la prietenul ei, Dorin Dragnea, jucător selecţionat de Vasile Stângă la ultimele meciuri ale naţionalei de handbal masculin, Cătălina Ponor şi-a etalat prin oraş noile ei haine hippie.

Gimnasta s-a adaptat perfect acestui stil vestimentar vintage. Constănţeanca s-a echipat într-o rochie lungă, asortată cu o poşetuţă trendy, dar şi câteva mărgeluţe şi o brăţară de fiţe de la Zara.

Ponor şi-a intrat atât de bine în rol, încât şi-a tras şi o coafură specifică, cu părul lung şi ondulat, asemenea hippiotelor din anii '60. Teleportată parcă înapoi în timp, tripla campioană olimpică a optat şi pentru nişte ochelari mari de soare în stilul lui Yoko Ono, văduva lui John Lennon.

Îmbrăcată astfel, Ponor a ieşit la plimbare cu căţeluşul Benny al prietenului ei, pe care l-a răsfăţat ca pe un prinţ.

Hippie, cultura anilor '60

Cultura Hippie a fost inițial o mișcare de protest a tineretului împotriva societății materialiste occidentale, care a luat ființă în SUA la începutul anilor ‘60 și care mai apoi s-a răspândit în multe țări din lume. Adepţii ei au militat pentru revoluţia sexuală şi pentru libertate în toate domeniile vieţii.

Citeşte şi:

Gimnastele au gătit clătite în cantonament!

Cei mai sexy jucători de la Mondiale!

Ponor s-a combinat cu un handbalist macho!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1