Tulburător: o mare campioană la judo, cu fața umflată de pumnii antrenorului

Ultima actualizare:

    Margaux Pinot e campioană olimpicăFOTO: EPA
Margaux Pinot e campioană olimpicăFOTO: EPA

Campioană olimpică la judo la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Margaux Pinot a trecut prin momente înfiorătoare: a postat pe Twitter o poză cu fața umflată după bătăile primite de la antrenorul său, care îi este și iubit. Culmea, agresorul a fost pus în libertate!

Judoka Margaux Pinot, campioană olimpică la Tokyo, a postat un mesaj pe Twitter, însoţit de o poză a ei, în care arată că a fost bătută de antrenorul şi partenerul său de viaţă, Alain Schmitt, informează news.ro.

"În noaptea de sâmbătă spre duminică, am fost victima unei agresiuni în casa mea de către partenerul şi antrenorul meu. Am fost insultată, lovită cu pumnul, dată cu capul de pământ de mai multe ori. Şi în cele din urmă sugrumată", a scris sportiva pe reţelele sociale.

Reţinut iniţial, după plângerea sportivei, antrenorul a fost pus în libertate ulterior de o decizie justiţiei care a mâniat-o pe Pinot. "Credeam că mor. Am mai multe răni, inclusiv un nas rupt şi 10 zile de întrerupere a activităţii. Astăzi justiţia a decis să-l elibereze. Ce valoare are apărarea lor calomnioasă împotriva rănilor mele şi a sângelui împrăştiat pe podeaua apartamentului meu? Ce lipsea? Moartea la sfârşit, poate? Probabil că judoul m-a salvat", a reacţionat ea.


    Margaux Pinot a postat o fotografie după bătaia primită de la antrenorFOTO: Instagram
Margaux Pinot a postat o fotografie după bătaia primită de la antrenorFOTO: Instagram

Antrenorul a negat că a lovit-o și judecătorul l-a eliberat

În faţa instanţei, în care a apărut şi el cu contuzii pe faţă, Alain Schmitt, 38 de ani, a recunoscut o înfruntare cu sportiva de 27 de ani, dar a respins acuzaţiile că ar fi lovit-o, iar judecătorul a considerat insuficiente probele prezentate, astfel că l-a eliberat pe antrenor. Parchetul din Bobigny, care a cerut o pedeapsă de un an cu suspendare pentru "violenţă foarte gravă, chiar şi pentru un infractor fără antecedente", a făcut apel la decizia de eliberare.

Margaux Pinot, judoka agresată, este campioană olimpică la Tokyo

Margaux Pinot este una dintre cele mai valoroase judoka din prezent. Ea a luptat la două categorii (63 şi 70 kg) și a cucerit o medalie de bronz la Campionatele Mondiale din 2019, două titluri de campioană europeană (2019 şi 2020) şi două medalii de argint la CE (2017, 2021). La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Pinot a cucerit medalia de aur cu echipa mixtă a Franţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net