Trupul lui Zoran Kurtes a fost depus la Sala Sporturilor din Constanţa

Citeste tot despre: 

Zeci de persoane s-au adunat la Sala Sporturilor din Constanţa pentru a aduce un ultim omagiu lui Zoran Kurtes (44 de ani), antrenorul HCM Constanţa, care a murit vineri noaptea în hotelul Flora din staţiunea Mamaia.

Coşciugul cu trupul antrenorului sârb a fost adus în urmă cu câteva minute la Sala Sporturilor. Sicriul este acoperit cu un capac special din sticlă şi a fost aşezat pe o platformă ridicată în holul clădirii. Zeci de coroane au fost despuse lângă coşciug. La căpătâiul antrenorului se află soţia şi fratele său. Suporterii şi cunoscuţii au la dispoziţie doar ziua de astăzi pentru a-şi lua rămas bun pentru că mâine sicriul urmează a fi dus în localitatea sârvă Novi Sad unde va avea loc înmormântarea.

Pelerinajul a început de sâmbătă seara după ce s-a anunţat că trupul neînsufleţit al sârbului, care a adus atâtea victorii echipei de handbal a Constanţei, va fi depus la Sala Sporturilor. Suporterii, jucătorii, cunoştinţele sau simpli admiratori s-au adunat în faţa clădiri din centrul oraşului pentru a aprinde lumânări sau a depune flori, informează Adevărul de Seară Constanţa.

Zeci de persoane aşteaptă de azi dimineaţă sicriul cu trupul antrenorului ca să-şi ia rămas bun. Printre cei prezenţi se numără şi jucătorii HCM. De asemenea şi-au anunţat participarea şi oficialităţi din lumea sportului.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1