Trupul lui Zoran Kurtes a fost depus la Sala Sporturilor din Constanţa

Ultima actualizare:

Coşciugul cu trupul antrenorului sârb a fost adus în urmă cu câteva minute la Sala Sporturilor. Sicriul este acoperit cu un capac special din sticlă şi a fost aşezat pe o platformă ridicată în holul clădirii. Zeci de coroane au fost despuse lângă coşciug. La căpătâiul antrenorului se află soţia şi fratele său. Suporterii şi cunoscuţii au la dispoziţie doar ziua de astăzi pentru a-şi lua rămas bun pentru că mâine sicriul urmează a fi dus în localitatea sârvă Novi Sad unde va avea loc înmormântarea.

Pelerinajul a început de sâmbătă seara după ce s-a anunţat că trupul neînsufleţit al sârbului, care a adus atâtea victorii echipei de handbal a Constanţei, va fi depus la Sala Sporturilor. Suporterii, jucătorii, cunoştinţele sau simpli admiratori s-au adunat în faţa clădiri din centrul oraşului pentru a aprinde lumânări sau a depune flori, informează Adevărul de Seară Constanţa.

Zeci de persoane aşteaptă de azi dimineaţă sicriul cu trupul antrenorului ca să-şi ia rămas bun. Printre cei prezenţi se numără şi jucătorii HCM. De asemenea şi-au anunţat participarea şi oficialităţi din lumea sportului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net