Titi Aur vrea să cucerească Transfăgărăşanul "pe două roţi"

titi_main.jpg

titi aur
Titi Aur revine pe traseu într-un stil de mare campion
Foto Sibiu Rally România
Citeste tot despre: 

Multiplul campion național de raliuri a acceptat provocarea de a concura pe Transfăgărășan, 7 km în urcare pe două roți.

Titi Aur va încerca să urce cei 7 kilometri ai traseului într-o maşină BMW utilizând doar 2 din cele patru roţi ale maşinii. La Sibiu Rally Challenge, cel mai titrat pilot român vrea să cucerească Transfăgărășanul pe două roți. Multiplul campion național de raliuri Titi Aur a acceptat provocarea de a cuceri Transfăgărășanul într-un mod inedit. Pilotul român va încerca să parcurgă cei peste 7 kilometri ai specialei Transfăgărășan în urcare pe două roți cu un automobil BMW. 

titi_aur.jpg

titi aur
Titi Aur la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO X, la Raliul Harghitei 2014
Foto Sibiu Rally România

„Sibiu Rally Challenge este un festival al sporturilor cu motor și am decis să particip aici pentru a pune în practică o idee inedită. Mi-am propus să parcurg proba specială de pe Transfăgărășan într-o mașină, dar pe două roți. Este o provocare imensă care depinde în mare măsură de condițiile meteo, dar mi-ar plăcea șă reușim încă de la prima încercare”, a spus Tit Aur, care a revenit luna trecută și în Campionatul Național alături de echipa BCR Leasing Rally Team.

Loading...

Citește și

  • De azi, s-au scumpit carburanţii şi, dacă vrei să mai circuli cu maşina aşa cum ai făcut-o până acum, ar trebui să ştii cum să reduci consumul de benzină sau motorină. Pentru că se poate. Campionul Titi Aur ne spune cum ar trebui să conducem ca să economisim carburant şi bani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1