Titi Aur organizează cursa campionilor din automobilism!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cei mai valoroși piloți români ai momentului se întrec azi și mâine la ediția a doua ATA Racing Show pe Autodromul Titi Aur, un superb complex inaugurat in 2015 de cel mai titrat pilot român din istorie.

La start vor fi prezenți nume importante precum Simone Tempestini (campionul mondial de raliuri la juniori în 2016), dublul campion național Dan Gîrtofan, showman-ul Vali Porcișteanu sau Alex Filip (participant în Campionatul European în ultimele sezoane).

ATA Racing Show va avea loc la Academia Titi Aur, (DN 1A, Sos. București-Târgoviște nr.205, comuna Crevedia), pe cel mai complet și complex autodrom din Europa de Est. Acesta are o suprafață de peste 12,5 hectare, pe care se află un circuit de asfalt, unul de macadam cu două săritori spectaculoase și șase platouri cu diferite suprafețe destinate școlii de Conducere Defensivă și Pilotaj Sportiv Academia Titi Aur. În acest an, traseul de concurs va fi unul mixt, cu o lungime de 3 km, dintre care 2,3 km vor fi pe asfalt și beton, iar 0,7 km pe macadam.


    Autodromul Titi Aur
Autodromul Titi Aur

Conceptul competiției rămâne neschimbat, câte două mașini urmând să ia startul și să concureze în paralel, atât în manșele de antrenament, cât și în cele de concurs.

ACCESUL GENERAL la eveniment va fi pe bază de bilet, care costă10 lei și oferă acces pe autodromul ATA, în zonele special amenajate, precum și în restaurantul Academiei. În zilele evenimentului, biletele pot fi achiziționate și de la intrarea Academiei Titi Aur. Copiii cu vârsta de până la 6 ani au intrarea gratuită și trebuie să fie însoțiți de un părinte plătitor.

Biletele PREMIUM costă 250 lei și includ catering și open bar pe 26 noiembrie, cu acces în zonele special amenajate din incinta Academiei Titi Aur, la etaj (cafenea, terase), precum și pe autodrom.

Pe baza tichetului de acces, fanii vor participa la tombole unde pot câștiga multe premii, printre care și cursuri de Conducere Defensivă la Academia Titi Aur, experiențe inedite în simulatoarele indoor, cărți de conducere defensivă sau... postul de copilot în timpul evenimentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net