Titi Aur organizează cursa campionilor din automobilism!

Citeste tot despre: 

Cei mai valoroși piloți români ai momentului se întrec azi și mâine la ediția a doua ATA Racing Show pe Autodromul Titi Aur, un superb complex inaugurat in 2015 de cel mai titrat pilot român din istorie.

La start vor fi prezenți nume importante precum Simone Tempestini (campionul mondial de raliuri la juniori în 2016), dublul campion național Dan Gîrtofan, showman-ul Vali Porcișteanu sau Alex Filip (participant în Campionatul European în ultimele sezoane).

ATA Racing Show va avea loc la Academia Titi Aur, (DN 1A, Sos. București-Târgoviște nr.205, comuna Crevedia), pe cel mai complet și complex autodrom din Europa de Est. Acesta are o suprafață de peste 12,5 hectare, pe care se află un circuit de asfalt, unul de macadam cu două săritori spectaculoase și șase platouri cu diferite suprafețe destinate școlii de Conducere Defensivă și Pilotaj Sportiv Academia Titi Aur. În acest an, traseul de concurs va fi unul mixt, cu o lungime de 3 km, dintre care 2,3 km vor fi pe asfalt și beton, iar 0,7 km pe macadam.

Autodromul Titi Aur.jpg

Autodromul Titi Aur
Autodromul Titi Aur

Conceptul competiției rămâne neschimbat, câte două mașini urmând să ia startul și să concureze în paralel, atât în manșele de antrenament, cât și în cele de concurs.

ACCESUL GENERAL la eveniment va fi pe bază de bilet, care costă10 lei și oferă acces pe autodromul ATA, în zonele special amenajate, precum și în restaurantul Academiei. În zilele evenimentului, biletele pot fi achiziționate și de la intrarea Academiei Titi Aur. Copiii cu vârsta de până la 6 ani au intrarea gratuită și trebuie să fie însoțiți de un părinte plătitor.

Biletele PREMIUM costă 250 lei și includ catering și open bar pe 26 noiembrie, cu acces în zonele special amenajate din incinta Academiei Titi Aur, la etaj (cafenea, terase), precum și pe autodrom.

Pe baza tichetului de acces, fanii vor participa la tombole unde pot câștiga multe premii, printre care și cursuri de Conducere Defensivă la Academia Titi Aur, experiențe inedite în simulatoarele indoor, cărți de conducere defensivă sau... postul de copilot în timpul evenimentului.

 

Loading...

Citește și

  • Are 22 de ani, a câştigat de două ori campionatul naţional de raliuri, în 2016 a devenit cel mai bun din lume la Junior WRC şi a ocupat primul loc şi în WRC3, competiţie dedicată maşinilor cu tracţiune pe două roţi. Recent, Simone Tempestini a dobândit cetăţenia română.

  • De vineri, școlarii intră în vacanță. Timp de o săptămână aceștia pot să petreacă timpul într-un mod total ieșit din comun și, distractiv, totodată. Trimiți șase zile copilul în tabără în Italia, plătind 1.300 de euro, și ți se întoarce acasă pilot. Campioni cu acte în regulă, micuții sunt școliți de un multiplu campion național de karting, Constantin Răileanu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1