"Tigroaice" în piscină! Urmează bătălia decisivă în Cupa Challenge

Ultima actualizare:

    Fetele de la CSM  Bucureşti formează  o echipă şi pe teren,  şi în afara lui
Fetele de la CSM Bucureşti formează o echipă şi pe teren, şi în afara lui

CSM Bucureşti este la doar două seturi de obţinerea unei performanţe istorice în voleiul românesc: ar putea deveni prima formaţie feminină care cucereşte o cupă europeană de volei! Învingătoare cu 3-1 în turul finalei Cupei Challenge, sportivele s-au bucurat joi (31 martie) de câteva ore de relaxare la piscină şi SPA.

Roxana Bacşiş, italianca Julia Pincerato şi colegele lor au avut ieri parte de un antrenament foarte plăcut: au făcut recuperare la un centru spa partener al clubului. Cum revenirea după efort e foarte importantă după un meci epuizant, cum a fost cel de miercuri seara, ”tigroaicele” – cum sunt poreclite bucureştencele - au profitat la maximum de şansa oferită.

Desfăşurată în faţa a aproape 600 de spectatori strânşi ca un ciorchine în jurul terenului de volei în micuţa sală de la Sun Plaza, partida tur din finala Cupei Challenge  s-a încheiat foarte bine pentru CSM Bucureşti, care s-a impus cu 3-1 (20-25, 25-16, 25-16, 25-15) în faţa turcoaicelor de la Trabzon Idman Ocagi. Ceea ce înseamnă că, acum, româncele sunt favorite certe la cucerirea trofeului, deoarece au trei şanse din patru pentru a câştiga cupa: să câştige returul cu orice scor, să piardă cu 3-2, sau să câştige setul  suplimentar, supranumit ”de aur”, în cazul în care turcoaicele se impun, la finalul meciului, cu 3-0 sau 3-1. Manşa secundă e programată duminică, de la ora 15.00. Bucureştencele urmau să plece în Turcia vineri dimineaţă, la ora 5.00.

Click! spune

Porecla de „Tigroaice” atribuită jucătoarelor de la CSM Bucureşti vine de la mascota clubului, care este un tigru. La fiecare meci, această mascotă îşi face apariţia şi le permite fanilor, care vin să le încurajeze pe voleibaliste, să se fotografieze cu ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net