Tiger Woods, subiect de glumă în Mexic

Ultima actualizare:

    Tiger Woods
Tiger Woods

Jucătorul american de golf Tiger Woods apreciază femeile mexicane şi promovează un remediu sexual numit 'Tiagra', într-o serie de informaţii parodice publicate în Mexic cu ocazia Zilei inocenţilor, echivalentul zilei de 1 aprilie în lumea hispanică.

Ziarele din Mexic sunt pline de astfel de informaţii, naţionale sau mondiale, publicând între altele că oamenii de ştiinţă lucrează la un nou vaccin contra gripei H1N1 pe bază de techila, băutura alcoolică naţională utilizată destul de des contra răcelii.

'Brunetele mexicance sunt cele mai bune', declară Tiger Woods într-un pretins interviu, inventat de ziarul La Reforma, care publică un montaj fotografic care îl înfăţişează pe jucătorul de golf cel mai cunoscut din lume admirând o ospătăriţă mexicană. Potrivit jurnalului, sportivul cu viaţă sentimentală tumultuoasă, ar face chiar promovarea unui nou remediu: 'Tiagra', aluzie la Viagra, medicamentul împotriva impotenţei, o informaţie evident falsă.

În America latină şi în Spania, tradiţia lui 28 decembrie, Ziua inocenţilor - marcând masacrarea pruncilor de către Irod la puţin timp după naşterea lui Isus - este de a publica ştiri-păcăleală şi a face glume, ca la 1 aprilie pe alte meleaguri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net