Tiger Woods şi-a tras iubită celebră

Citeste tot despre: 

Tiger Woods, protagonistul unuia dintre cele mai mari scandaluri sexuale din lumea sportului, iubeşte din nou. El este într-o relaţie cu una dintre cele mai în vogă schioare ale ultimilor ani, americanca Lindsey Vonn.

Unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de golf din toate timpurile, cu 76 de titluri în palmares, Woods (37 de ani) a fost, în 2009, protagonistul unui scandal sexual imens, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu 14 prostituate în timpul căsniciei. Totul s-a terminat cu divorţul de Elin Nordegren, frumoasa suedeză cu care are doi copii.

Vonn este mereu o apariţie sexy


Aceasta s-a ales după divorţ cu 100 de milioane de dolari şi cu custodia celor doi micuţi, Sam (6 ani) şi Charles (4 ani). De altfel, cei doi copii „l-au cuplat" cu Lindsey Vonn, fratele acesteia fiind instructorul lor de schi în vacanţa pe care au petrecut-o împreună cu Tiger în luna decembrie.

Vonn, care e considerată între cele mai frumoase sportive din lume, a divorţat de fostul schior Thomas Vonn, prima ei dragoste, în urmă cu 16 luni. Deşi are doar 28 de ani, Lindsey este cea mai medaliată sportivă din istoria Cupei Mondiale la schi (masculin sau feminin).

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1