Teroare în ring, premieră în România

Citeste tot despre: 

"American Wrestling Rampage", primul spectacol de acest gen organizat în România, va oferi un duel crâncen între Sid Vicious, un uriaş de 2,05 metri şi 150 de kilograme şi adversarul său X-Pac.

Considerat unul dintre cei mai duri şi agresivi wrestleri din lume, Sid Vicious are de gând să aducă teroarea în ring şi este pregătit să-i ofere câteva lecţii şi lui Cătălin Moroşanu.

Supranumit Moartea din Carpaţi, luptătorul român de K1 va fi prezent în primul rând pentru a putea vedea pe viu ce înseamnă cu adevărat wrestling, urmărindu-l pe unul dintre exponenţii legendari ai acestei combinaţii dintre sport şi spectacol.

Sid Vicious, acum în vârstă de 47 de ani, consideră că încă mai are ceva de demonstrat în wrestling după ce a suferit o gravă accidentare la începutul deceniului, lipsind pentru trei ani din circuit.

Imaginile cu accidentarea lui Vicious, o dublă fractură deschisă la piciorul stâng, au făcut înconjurul lumii, foarte puţini fiind cei care au crezut la acea vreme că luptătorul va mai putea reveni în ring.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1