Tecău:”Nu credeam că voi ajunge numărul 1 mondial”

Ultima actualizare:

    Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul cuvenit liderilor mondialiFoto: Doartenis.ro
Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul cuvenit liderilor mondialiFoto: Doartenis.ro

Horia Tecău participă la Gala Tenisului Românesc, unde mai sunt prezenţi printre alţii Simona Halep, omul de afaceri Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, şi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache.

Tenismanul Horia Tecău a mărturisit că la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016, va participa în două probe, dublu masculin şi dublu mixt.

”La Jocurile Olimpice voi participa în două probe, este important pentru noi, pentru România să câştigăm o medalie de aur la Rio de Janeiro. Avem şanse reale la medalie la simplu fete, la dublu masculin şi la dublu mixt. Cu Simona Halep este greu să mai joc la un turneu de Grand Slam. La Australian Open voi juca cu Betthanie Mattek-Sands, dar poate vom juca împreună la Roland Garros sau la Wimbledon. E important să mai joc şi cu Florin Mergea câteva turnee împreună înainte de Jocurile Olimpice. Rămâne să ne facem un program, este un an special", a spus Tecău.

Referitor la anul fabulos pe care l-a terminat pe prima poziție a clasamentului ATP, horia a declarat:” Cele mai mari dorinţe s-au împlinit în 2015, am câştigat primul turneu de Grand Slam, cel de la Wimbledon, şi la Turneul Campionilor. A mai fost şi o altă dorinţă care s-a îndeplinit, să terminăm ca pereche pe primul loc în clasamentul ATP. Ne doream să ajungem în acestă poziţie, visam, dar pot să spun că la începutul anului nu credeam că putem ajunge aici”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net