Suporterii români continuă aventura din Maldive

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Emisiunea tv Microbist de România, susținută de Betano, programează diseară episodul al nouălea în care suporterii merg mai departe cu întrecerile.

Insulele Maldive continuă să fie gazda celor 10 suporteri de fotbal români în cursa lor pentru titlul de Microbist de România.
În episodul 9 vom avea parte de încă o premieră mondială: prima competiție de picigin punctată. Acest sport croat mai vechi de 100 de ani nu a avut niciodată un regulament bazat pe puncte, până la Microbist de România.
Proba individuală va fi reprezentată de un sport jucat pentru prima oară:  curieratul sportiv. Concurenții vor fi nevoiți să creeze un colet și să-l ducă la destinație în cel mai scurt timp posibil. 
Urmărește totul pe larg, miercuri de la ora 22:00 pe TVR1, în episodul 6 al emisiunii. La  ora 23:00, miercuri seara poți viziona episodul exclusiv pe canalele de Youtube și Facebook ale Betano.

Ce este Microbist de România?
Microbist de România este primul reality show din lume făcut la suporteri pentru suporteri. Cine va câștiga la capătul seriei de 13 episoade?
Vedetele show-ului sunt  zece microbiști trimiși de cele mai iubite zece  echipe de fotbal din România. Fiecare club - FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Botoșani, Rapid, Poli Timișoara, Petrolul Ploiești, U Cluj și Farul – și-a trimis în concurs câte un „ambasador”.
Microbist de România i-a luat pe toți suporterii și i-a dus într-o locație de vis, în Insulele Maldive din Oceanul Indian. Cei zece se vor lupta pentru victorie, în probe sportive individuale unul contra altuia, dar și întreceri de echipă cinci contra cinci. Fiecare probă înseamnă puncte, iar cel care le va aduna pe cele mai multe va primi trofeul și un tratament de lux la Istanbul!
For fi 20 de probe în total, majoritatea premiere mondiale în sport sau premiere în România. Imagini cu suporterii români în Maldive vor fi, episod de episod, care de care mai spectaculoase. Fanii au dat totul pe teren, și-au reprezentat echipele cu mândrie și înverșunare. 

  • Fotbalul pe un banc de nisip disponibil în Ocean doar pentru o oră din zi, vă va ține cu sufletul la gură. 
  • Proba de pescuit de noapte va scoate la iveală lucruri neașteptate. 
  • Cultura generală din sport nu va lipsi, iar cine va greși va fi trimis la apă! 
  • Cine va trage cel mai bine în zidul advers după ce s-a învârtit și a amețit? 
  • Cine va avea curajul de a înota pe placă cu rechinii atingându-l la picioare? 
  • Și câte și mai câte vor fi. 20 de probe, 10 microbiști. 

Microbist de România programează câte un episod în fiecare miercuri, de la ora 22:00 pe TVR1. După ora 23:00, în fiecare miercuri seara poți viziona episodul exclusiv pe canalele de Youtube și Facebook ale Betano.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5