Suntem departe de elită! Naţionala de handbal masculin, spulberată în Macedonia

România handbal masculin.jpg

echipa natională-România-baraj-Macedonia
Naţionala masculină de handbal a fost învinsă clar în Macedonia

Naţionala masculină de handbal a pierdut la opt goluri (24-32) meciul tur cu Macedonia din barajul pentru Mondialul 2019.

Handbaliştii tricolori sunt pe cale să bifeze o nouă absenţă de la un turneu final. Naţionala antrenată de spaniolul Xavier Pascual are nevoie de un miracol în returul de miercuri cu Macedonia, la Cluj-Napoca, pentru a recupera un deficit de opt goluri în barajul pentru Campionatul Mondial de anul viitor.

Duminică seară, la Skopje, România a fost învinsă net (24-32) de o echipă care şi-a confirmat statutul de favorită la calificare. La un moment dat, diferenţa de pe tabela de scor era chiar de 10 goluri în favoarea Macedoniei, semn că România mai are mult până a reveni în elita handbalului masculin. Din 1996 încoace, adică în ultimii 22 de ani, naţionala noastră a ratat 20 de turnee finale (10 Europene şi tot atâtea Mondiale), punând la socoteală şi actualele preliminarii. La capitolul calificări, ne mândrim doar cu excepţiile din 2009 şi 2011, când România a făcut minuni şi a jucat la Mondiale.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1