Steluţa Luca: “Avem cel mai frumos public din Europa !”

Ultima actualizare:

    Steluta Luca spera sa ajunga in finala Ligii Campionilor
Steluta Luca spera sa ajunga in finala Ligii Campionilor

Foarte fericită după victoria de senzaţie, scor 31-27 cu Zvezda, Steluţa Luca spune că succesul se datorează în mare măsură şi galeriei vâlcene.

Scăpată de durerile la spate care au chinuit-o pe finalul sezonului trecut, căpitanul "galacticelor" a fost una dintre artizanii succesului contra câştigătoarei Ligii Campionilor din 2008.

Click: Care a fost cheia acestui succes de prestigiu?Steluţa Luca: A fost o victorie foarte frumoasă. Dacă în prima parte nu am reuşit să ne coordonăm prea bine în apărare, în repriza a doua am făcut acest lucru. Am avut apoi şi un portar în zi mare, care a făcut diferenţa.

Atmosfera în sală a fost incendiară. Cât a contat şi aportul publicului?Întotdeauna când jucăm în Liga Campionilor, suporterii sunt alături de noi. Sincer, cred că avem cel mai frumos public din Europa!

Ai reuşit trei goluri, toate în momente cheie ale meciului. Am început să nu mai resimt dureri la spate şi normal că acest lucru mă ajută mult să fac la fel de bine şi faza ofensivă.

Cum vezi meciul următor cu Gyor? Va fi finala grupei?Este o formaţie foarte imprevizibilă şi va trebui să ne luăm măsuri speciale. Chiar dacă au pierdut în Rusia, au făcut-o pe mâna lor, au dat şansa rusoaicelor să dea goluri pe contraatac. Acum au câştigat cu Itxako şi vom avea un meci foarte dificil duminică.

Toţi fanii vă văd deja în finala Ligii Campionilor. Simţi o presiune specială?Orice sportivă îşi doreşte să câştige acest trofeu în cariera ei. Personal, nu mă afectează presiunea publicului şi a mass-mediei deorece am căpătat destulă experienţă la acest nivel. Ştiu că totul trebuie luat pas cu pas, iar cu multă muncă ne putem îndeplini obiectivul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net