Sportul românesc, în doliu. A murit subit la doar 29 de ani

Ultima actualizare:

    Valeria Borza
Valeria Borza

Se pare că sărbătorile din acest an vor fi îmbrăcate în negru. După pierderea lui Titus Munteanu şi a lui Nae Lăzărescu o altă moarte ne ia prin surprindere. O jucătoare de tenis de masă a murit, joi seara, în mod subit.

Jucătoarea a acuzat o durere de cap bruscă şi extrem de puternică şi a fost transportată la spitalul din Roubaix, unde a fost dusă direct la secţia de reanimare, dar a intrat rapid în comă. Diagnosticată cu meningită bacteriană, Valeria Borza a încetat din viaţă la ora 18.15, portivit româniatv.net.

"Sunt în stare de şoc, nu-mi vine să cred, ne-am întâlnit ultima dată la Europenele de la Schwechat, din luna octombrie. Era o stângace foarte bună! A murit din cauza unei meningite bacteriene", a declarat pentru ProSport jucătoarea Eliza Samara.

"S-a născut la Caransebeş, iar de la vârsta de 13 ani a mers la Centrul Olimpic de la Bistriţa. A stat acolo până a terminat junioratul. E medaliată la Europenele de cadeţi în proba pe echipe şi avea foarte multe calităţi. După ce a terminat junioratul, Vali a mers mai întâi în Spania, iar apoi în Franţa, unde se stabilise. Sunt foarte trist", a spus şi Viorel Filimon, fost antrenor al Valeriei Borza şi actualul selecţioner al reprezentativei feminine.

Valeria Borza era legitimată la echipa franceză Lys-lez-Lannoy şi tocmai se pregătea să vină în România pentru a petrece sărbătorile la Caransebeş, alături de familie. Tânăra de 29 de ani se îndrepta spre autobuzul care urma să o ducă la aeroportul Charleroi, dar nu a mai apucat să ajungă în sânul familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net